Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύεται τον άντρα της ζωής του (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μεγάλες αλλαγές στη ζωή του ετοιμάζει ο Ρίκι Μάρτιν, που ετοιμάζει βαλίτσες για το Λας Βέγκας αλλά και κοστούμι για τον επικείμενο γάμο του.

Ο Λατίνος σούπερ σταρ Ρίκι Μάρτιν, μίλησε για τα σχέδια του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις αποφάσεις του. Στα χνάρια της Σελίν Ντιόν, του Έλτον Τζον και της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, θα εγκατασταθεί στο Λας Βέγκας και

θα συνεχίσει εκεί την επαγγελματική του πορεία.

Ο 44χρονος Ρίκι, σε συνέντευξη του στο Reuter, δήλωσε πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις που έχει κλείσει από τον Απρίλη και έπειτα: «Έμαθα ότι κάθε χρόνο επισκέπτονται το Λας Βέγκας περίπου 40 εκατομμύρια άνθρωποι ψάχνοντας να δουν κάποιο σόου, κι έτσι να ‘μαι κι εγώ».

«Πρόκειται να παρουσιάσω την παράστασή μου σε ένα μέρος και την ίδια στιγμή θα είναι κοντά μου και η οικογένειά μου, στην ίδια πόλη», πρόσθεσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο 44χρονος Ρίκι Μάρτιν, που είναι πατέρας δύο οκτάχρονων παιδιών, μίλησε και για τον άντρα που τον έκανε να σκεφτεί πολύ γρήγορα το γάμο. Μετά από ένα χρόνο σχέσης με τον Σύρο καλλιτέχνη Τζουέν Γιούσοφ, αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Το άρθρο Ο Ρίκι Μάρτιν παντρεύεται τον άντρα της ζωής του (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα