Αποκαλύψεις-σοκ: Η γυναίκα του παρακολούθησε τη δολοφονία του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλεί η ομολογία του 28χρονου Έλληνα ότι αυτός δολοφόνησε τον Αντώνη Χριστοφάκη εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο δράστης σχεδόν άδειασε το γεμιστήρα του όπλου του πυροβολώντας 11 φορές το θύμα. Οι έξι σφαίρες τον πέτυχαν στην κοιλιακή χώρα και στο κεφάλι βάζοντας τέλος στη ζωή.

Σύμφωνα με την ομολογία του 28χρονου η δολοφονία είχε ηθικό αυτουργό τη γυναίκα του Αντώνη Χριστοφάκη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ερωτευμένη, παράνομα, με τον 28χρονο φίλο του σύζυγού της. Εξάλλου, ο δικηγόρος του δράστη,

κ. Βλαχόπουλος είπε πως οι Γερμανικές αστυνομικές αρχές είναι πεπεισμένες ότι ο δολοφόνος δεν ήταν μόνος τη στιγμή της δολοφονίας αλλά μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγο του θύματος, η οποία παρακολούθησε από κοντά ολόκληρη τη σκηνή του φόνου!

«Ο πελάτης μου έχει μετανιώσει για το έγκλημα που έκανε. Ομολόγησε ότι ήταν ο εκτελεστής και προσπάθησε να καλύψει ότι ήταν και αυτή μαζί του αλλά η αστυνομία ήταν σίγουρη ότι ήταν και αυτή παρούσα στην εκτέλεση του συζύγου της. Το σημείο στο οποίο βρέθηκε το πτώμα ήταν και το σημείο της εγκληματικής πράξης. Η σύζυγος ήταν μπροστά στο έγκλημα σύμφωνα με τον πελάτη μου. Έγινε η δολοφονία και μετά τον έριξαν από πίσω σε ένα χαντάκι. Τώρα έχει αρχίσει και συνειδητοποιεί τη πράξη του. Δηλώνει μετανιωμένος. Η κινητήριος δύναμη του σχεδίου για το έγκλημα ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία ήθελε με δόλιο τρόπο να βγάλει από τη μέση τον άντρα της. Ο πελάτης μου παρασύρθηκε από αυτή τη γυναίκα και έκανε αυτό που έκανε. Δέχτηκε μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να καταστρέψει μια οικογένεια και να αφήσει ένα 6χρονο κοριτσάκι ορφανό. Η ψυχολογική κατάστασή του είχε επιδεινωθεί από αυτή την παράνομη σχέση, αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί την εγκληματική του πράξη αλλά εξηγεί τον γιατί έφτασε ως εκεί».

Όπως εξηγεί ο συνήγορος του δράστη, αυτή τη στιγμή προέχει η κατάσταση του 6χρονου κοριτσιού που είχαν αποκτήσει ο Αντώνης Χριστοφάκης με την σύζυγό του Αλεξάνδρα. «Το κοριτσάκι είναι η δραματική περίπτωση διότι αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες από τον αδερφό του θύματος, ο οποίος προσπαθεί να πάρει το παιδάκι μαζί του στην Ελλάδα για να μην πάει σε κάποιο ίδρυμα στη Γερμανία γιατί το οικογενειακό περιβάλλον της γερμανίδας μαμάς του είναι ακατάλληλο για το παιδί γιατί είναι μπλεγμένοι με ναρκωτικά και επομένως θέλουν το παιδί να μην μεγαλώνει κοντά στο δολοφόνο του πατέρα του».

Η αδίστακτη Γερμανίδα σύζυγος είχε φροντίσει να εξαφανίσει όλα τα προσωπικά έγγραφα του άνδρα της με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να δυσκολευτούν αρκετά να μαζέψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να γίνει μεταφορά της σορού του άτυχου 32χρονου στην Κρήτη, για να θαφτεί στο χωριό του. Ήδη η ελληνική πρεσβεία αλλά και οι ελληνικές αρχές έχουν αναλάβει να διευθετήσουν όσο μπορούν πιο γρήγορα το ζήτημα αυτό, ώστε η σορός του Αντώνη Χριστοφάκη να μεταφερθεί στην Ελλάδα.

Το άρθρο Αποκαλύψεις-σοκ: Η γυναίκα του παρακολούθησε τη δολοφονία του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα