«Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης»

Με ακόμα μια εξωστρεφής δράση, σχεδιάσει από κοινού με άλλες συλλογικότητες, η δημοτική κίνηση το «Λιμάνι της Αγωνίας» προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και προσκαλώντας τον στην εκδήλωση με θέμα «Ο Πειραιάς της αλληλεγγύης». Στη μάζωξη θα υπάρχουν γιορτινά κεράσματα, δημιουργικό παιχνίδι για τα παιδιά και ξυλοπόδαροι. Θα πραγματοποιηθεί στο Πασαλιμάνι το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου.

Την εκδήλωση οργανώνουν από κοινού οι δομές αλληλεγγύης του

ευρύτερου Πειραιά, το Σάββατο στις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο παρκάκι που περιβάλλεται από τις οδούς Γρηγόρη Λαμπράκη, Σωτήρος Διός & Λουκά Ράλλη (απέναντι από το παλιό Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας).

Όπως αναφέρει η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του «Λιμανιού της Αγωνίας»:

«Θα στολίσουμε το 'δέντρο της αλληλεγγύης' και θα προσφέρουμε γιορτινά κεράσματα. Για τους μικρούς μας φίλους θα υπάρχει παιδική γωνιά για δημιουργικό παιγνίδι ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και εντυπωσιακοί ξυλοπόδαροι.

Συγκεντρώνουμε τις προσφορές σας, σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα, παιχνίδια, είδη ρουχισμού.

Η κάθε δομή αλληλεγγύης θα στήσει το δικό της περίπτερο από το οποίο μέλη της θα διανέμουν ενημερωτικό υλικό για τις δραστηριότητές της και θα συζητούν με όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αλληλέγγυες δράσεις.

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας σας καλεί στην κοινή αυτή εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει και θα παρουσιάσει τις δραστηριότητές της.

Οι υπόλοιπες δομές αλληλεγγύης που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση: Πειραιάς της αλληλεγγύης, η Αλληλεγγύη Πειραιά, η Αλληλεγγύη Νίκαιας, η Αλληλεγγύη Κερατσινίου, το Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα