Ο «Μιχαλάκης» κρέμασε τα παπούτσια του (βίντεο)

Τέλος και επίσημα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής έβαλε ο Κύπριος επιθετικός Μιχάλης Κωνσταντίνου, μετά και τη βράβευσή του από την Κυπριακή Ομοσπονδία για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και γενικά στο άθλημα της χώρας.

«Είναι μια ιδιαίτερη τιμή για μένα. Το μέλλον θα δείξει που θα με βρει, έχουμε καιρό. Ίσως βιαστήκατε να με βραβεύσετε, για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Ότι ονειρεύτηκα από μικρός το έζησα, όμως μπορώ να πω ότι αδίκησα και λίγο τον εαυτό μου. Αποχωρώ ευτυχισμένος»,

σημείωσε με μια δόση χιούμορ κάνοντας παράλληλα ένα μικρό απολογισμό στη διαδρομή του.

Ο 36χρονος φορ ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα στα 15 του από την Ένωση Παραλιμνίου και έγινε γνωστός στο Ελληνικό κοινό, αγωνιζόμενος σε Ηρακλή (1997-2001, 2008-09), Παναθηναϊκό (2001-05) και Ολυμπιακό (2005-08).

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Κύπρο, φορώντας και πάλι τα πράσινα, καθώς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Ομόνοια. Το 2011 αποκτήθηκε από την Ανόρθωση, στην οποία έπαιξε για μια σεζόν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΛ Λεμεσού και από το περασμένο Μάιο ήταν χωρίς ομάδα.

Σε 444 συμμετοχές σε επίσημα ματς πέτυχε 188 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ με την Εθνική Κύπρου σε 85 παιχνίδια σημείωσε 32 γκολ και παραμένει πρώτος της σκόρερ.

Ένας παίκτης που «αγαπήθηκε» αλλά παράλληλα μισήθηκε τόσο πολύ, ο "Μιχαλάκης", με μεγάλες στιγμές τα γκολ στην Ευρώπη και τη μεταπήδησή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό έβαλε τέλος στην καριέρα του και ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα