Ο Γιαννόπουλος έκοψε τον ομφάλιο λώρο με το Μητσοτακέικο

Φαίνεται πως η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μπήκε για τα καλά ανάμεσα στον Θανάση Γιαννόπουλο και την οικογένεια Μητσοτάκη. Ο πρώην υπουργός και εκ των πλέον κοντινών στο μητσοτακέικο στελεχών (είχε στηρίξει όσο λίγοι την Ντόρα Μπακογιάννη στην εσωκομματική μάχη του 2009 και βρέθηκε ένα βήμα πριν από την έξοδό του από τη ΝΔ μετά την διαγραφή της) εμφανίζεται οργισμένος με την Συγγρού, η

οποία παρά το "παρών" που βροντοφώναξε εδώ και καιρό, έχει αποφασίσει να δώσει το χρίσμα στον Κώστα Μπακογιάννη. Η δυσαρέσκειά του, έγινε βεβαίως ακόμη πιο έντονη με τις πληροφορίες που θέλουν τον δήμαρχο Καρπενησίου να έχει έχει δεχθεί ήδη την πρόκληση, με το μόνο που απομένει να είναι οι επίσημες σχετικές ανακοινώσεις.

Έκτοτε, ο Γιαννόπουλος έχει ξεκινήσει μία φάμπρικα διαρροών περί "αδειάσματός" του από το κόμμα, αλλά και από την οικογένεια, ενώ διαμηνύει πως εκείνος θα βγει στο "αντάρτικο" ό,τι κι αν συμβεί. Μάλιστα μέχρι νεωτέρας, φέρεται να απέκλεισε κάθε επαφή με κύκλους που πρόσκεινται στο περιβάλλον του υιού του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη. Ωστόσο, οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα επιμένουν πως στο τέλος, ο πρώην υπουργός θα κάνει πίσω, αφού κατά κοινή ομολογία, η υποψηφιότητα Μπακογιάννη συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς, αλλά και του ευρύτερου κέντρου την δεδομένη χρονική συγκυρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα