Ο Μασάντο διέψευσε τις υψηλές προσδοκίες του Ολυμπιακού

Περίπου ως μεσσία περίμεναν τον Πάουλο Μασάντο στον Ολυμπιακό, στην αρχή της σεζόν. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θεωρούσαν πως ο παίκτης αυτός θα αποτελούσε τον ηγέτη της ομάδας στη μεσαία γραμμή, μία προσδοκία που είχε περάσει και στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο Μασάντο αποτέλεσε την πιο δαπανηρή μεταγραφή του Ολυμπιακού.

Σήμερα,

λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μισού στο πρωτάθλημα, οι προσδοκίες ΠΑΕ και οπαδών έχουν διαψευσθεί. Ο Μασάντο σίγουρα δεν μπορεί να βρεθεί ψηλά στον πίνακα των σκόρερ ούτε είναι ο παίκτης που θα σηκώσει τις πλάτες του ολόκληρη την ομάδα. Σίγουρα έχει ποιότητα, είναι καλός ανασταλτικά, εκτελεί στημένα, οργώνει το γήπεδο, όμως μέχρι εκεί. Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκίμασαν (χλιαρά) τον παίκτη, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στην Παναχαϊκή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μασάντο θα πρέπει να βρει τα πατήματά του μέσα στο γήπεδο, να αποκτήσει σταθερή θέση (έχει αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή, στον κεντρικό άξονα, αλλά και ως πλάγιος με επιθετικές βλέψεις) και σίγουρα θα πρέπει να στηριχθεί από συμπαίκτες, προπονητή, διοίκηση και οπαδούς, οι οποίοι θα πρέπει να του δώσουν την απαιτούμενη πίστωση χρόνου.  

Keywords
Τυχαία Θέματα