Ο Κυριάκος σχεδιάζει την επόμενη ημέρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το φθινόπωρο δημιουργεί μία νέα κινητικότητα σε κοινωνία και οικονομία. Στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, λένε οι συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, «παίζεται το επόμενο μεγάλο στοίχημα της ΝΔ, ενώ η 16η και 17η Σεπτεμβρίου αποτελούν κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ

την αρχή νέου γύρου αντεπίθεσης και περαιτέρω ώθηση στη στρατηγική αποδόμησης της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά. Ο Μητσοτάκης θα πει στη Θεσσαλονίκη ότι θέλει την ανασυγκρότηση της χώρας και την έξοδο από την κρίση…». Παράλληλα, θα συνεχιστεί ο επόμενος κύκλος περιοδειών σε Αττική και περιφέρεια, πριν ο δρόμος οδηγήσει στο συνέδριο Αρχών και Θέσεων, στο τέλος του έτους. Η ΝΔ θα τονίζει ότι «είναι η ίδια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ψήφισε ένα… σκληρότατο τέταρτο μνημόνιο, το οποίο εδράζεται σε μέτρα-λαιμητόμο μέχρι το 2022 και κρατάει τη χώρα δέσμια και σε περιδίνηση λιτότητας για δεκαετίες, ελέω των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων. Η κατάσταση στην οικονομία έχει επιδεινωθεί σημαντικά, χωρίς καν να έχει φτάσει στο σημείο που ήταν το 2014. Επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ η ανταγωνιστικότητα της οικονομίας πήρε την κατιούσα, το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών συρρικνώθηκε και το βιοτικό τους επίπεδο μειώθηκε…».

Ο κ. Μητσοτάκης θα πει ότι «η Ελλάδα παραμένει «απούσα”, δύο και πλέον χρόνια μετά την έναρξή του, από το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Καμία «κόκκινη γραμμή”, υποχωρήσεις συνεχώς και παντού. Διαπραγματευτικές ήττες, αυταπάτες και ψέματα αποτελούν το τρίπτυχο της κυβερνητικής αποτυχίας. Ψέματα που συνεχίζονται, καθώς η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα Μνημόνια. Μόνο που η ίδια πρόσφατα ψήφισε ένα σκληρότατο τέταρτο Μνημόνιο, με νέα μέτρα μέχρι το 2022 και πολύ ψηλά πρωτογενή πλεονάσματα. Αυτό είναι το οδυνηρό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Το άρθρο Ο Κυριάκος σχεδιάζει την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα