Ο κορυφαίος προορισμός των Ελλήνων για τα φετινά Χριστούγεννα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Χριστούγεννα έφτασαν και οι περισσότεροι έφτιαξαν ήδη βαλίτσες για να γιορτάσουν τις ημέρες αγάπης στο εξωτερικό. Για να πετύχουν μάλιστα οικονομικότερες πτήσεις, οι Έλληνες οργανώνουν περίπου 10 εβδομάδες πριν το ταξίδι και την αγορά των εισιτηρίων.

Η online ταξιδιωτική επιχείρηση airtickets, παρουσιάζει

τους δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων για τα φετινά Χριστούγεννα και πρώτος έρχεται το… Λονδίνο!

Ακολουθεί η Ρώμη, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει το Μόναχο, διαχρονική προτίμηση των Ελλήνων για τις γιορτές. Το top- five των δημοφιλέστερων προορισμών ολοκληρώνεται με το Βερολίνο και το Άμστερνταμ.

Από τις συνολικές κρατήσεις, διαπιστώνεται ότι το αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι το 3ο αεροδρόμιο σε αφίξεις την περίοδο των Χριστουγέννων, καθώς πολλοί Ελληνοκύπριοι επισκέπτονται τις οικογένειες τους για την περίοδο των διακοπών. Οι τιμές ανά κράτηση την περίοδο των Χριστουγέννων, κυμαίνονται κατά μέσο όρο στα 290 ευρώ, με χαμηλότερη τιμή κράτησης τα 13 ευρώ για τη διαδρομή Αθήνα-Σόφια με επιστροφή, για έναν επιβάτη.

Στους τοπ 5 ακριβότερους προορισμούς για τα Χριστούγεννα συγκαταλέγονται η Αβάνα, ο Άγιος Μαρτίνος στην Καραϊβική, το Μαϊάμι, η Νέα Υόρκη και η Λίμα στο Περού.

Η Aegean είναι πρώτη στις προτιμήσεις με το 44% των Ελλήνων να την επιλέγει και ακολουθούν Ryanair, Alitalia, SAS και Swiss Airlines.

Το άρθρο Ο κορυφαίος προορισμός των Ελλήνων για τα φετινά Χριστούγεννα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα