Ο Κιμ Γιονγκ σε μονάδα παραγωγής παιδικών τροφών

Μια μονάδα παραγωγής παιδικών τροφών επισκέφθηκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, λέγοντας μάλιστα πως πρέπει να χαρίζουν χαμόγελο στα παιδιά και τους εξήγησε πως να το κάνουν. Οι εργαζόμενοι τον υποδέχθηκαν, παραταγμένοι και σε απόλυτη χρωματική συμφωνία.

Ο Κιμ μίλησε συγκινημένος για τα έργα των προκατόχων του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας Κιμ Ιλ Σουνγκ και Κιμ Γιονγκ Ιλ. Όπως ανέφερε, οι δύο αυτοί ηγέτες θεωρούσαν πιο σημαντικό μέλημα του κράτους την αγάπη για τα παιδιά, τα οποία και αποκαλούσαν “βασιλιάδες της χώρας” και αφιέρωσαν τη ζωή τους σε

αυτά.

Ανέφερε επίσης ότι η παραγωγή παιδικών τροφών πρέπει να διατηρηθεί γιατί δεν είναι απλά ζήτημα οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και μια ηθική υποχρέωση στους προηγούμενους ηγέτες της Βόρειας Κορέας.

Όπως μάλιστα εξήγησε, οι εχθρικές δυνάμεις δουλεύουν σκληρά για να εμποδίσουν ένα παιδικό γέλιο να ακουστεί, αλλά η παραγωγή πρέπει να τους δείξει ότι το κόμμα προστατεύει την χαρούμενη ζωή και υπερασπίζεται το σοσιαλισμό.

Υπέδειξε επίσης στους υπεύθυνους ότι οι οι διαδικασίες παραγωγής παιδικών τροφών πρέπει να αυτοματοποιηθούν, ώστε να μην υπάρχει επαφή από ανθρώπινο χέρι και να είναι τα τρόφιμα ασφαλή από μικρόβια και σκόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα