Ο Καραγκούνης έσωσε τον Ατρόμητο με 2-1 από τον Πανθρακικό

Ο Ατρόμητος του Μπάγιεβιτς επέστρεψε στις νίκες με γκολ του Θανάση Καραγκούνη στο 87' και νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό.

Ήταν μια επιτυχία που ήρθε δύσκολα και με πολύ άγχος για τους γηπεδούχους. Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και μάλιστα στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκε παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής του Μουνάφο για τον Πανθρακικό.
Στο 18' ο Κούτσι έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και πέτυχε το 1-0. Ο Πανθρακικός (με τον Δερμιτζάκη

πλέον στον πάγκο του),  ισοφάρισε στο 44' όταν ο Βαϊρουά έβγαλε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος , ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά για το 1-1.

Την ίδια ώρα ο Ατρόμητος έδειξε να έχει αποσυντονιστεί, επειδή λίγο νωρίτερα είχαν λεκτική αψιμαχία οι συμπαίκτες Ιτάνζ και Κούτσι, με αφορμή λάθος θέση της άμυνας σε κόρνερ των φιλοξενούμενων.

Το 2-1 ήρθε στο 87' με σουτ του νεαρού Καραγκούνη.
Η ομάδα του Περιστερίου πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς για πρώτη φορά μετά τη δεύτερη αγωνιστική και ενώ έχει δώσει εννιά ματς πρωταθλήματος. 


Διαιτητής: Ζαχαριάδης.

Κόκκινη: Μουνάφο (στο 54'με δεύτερη κίτρινη).

Κίτρινες: Δημούτσος, Λαδάκης, Ταυλαρίδης, Λουσέρο, Χρήστου.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο, Μπάλλας(61' Καραμάνος), Σουμπίνιο, Δημούτσος, Κούτσι, Μπέλιτς(81' Καραγκούνης).

Πανθρακικός: Αντίλοβιτς, Βαϊρουά(58' Καστελάν), Παπαδόπουλος(68' Κυβελίδης), Λουσέρο(79' Βαγιαρέχο), Σερφά, Μουνάφο, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Σκλιοπίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα