Ο Γ. Σγουρός θέλει αλλά αμφισβητείται…

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός δηλώνει πως «ενδιαφέρομαι να συνεχίσω το έργο μου» επαναλαμβάνοντας ότι δεν επιθυμεί να τον στηρίξουν τα κόμματα, αλλά η κοινωνία την ώρα που στο «γαλάζιο» στρατόπεδο παραμένουν άγνωστες οι προθέσεις τους, σχετικά με την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
«Θέλω να με κρίνει η κοινωνία, όπως ζητούσα και στις προηγούμενες θητείες. Δεν έχω κομματικές περγαμηνές. Λειτούργησα πάνω από το τραπέζι και άφησα απ' έξω τις κομματικές ταυτότητες» τόνισε ο κ. Σγουρός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm».

Το κλίμα όμως

των τελευταίων ημερών όπου υπήρχε μια ευρύτερη αποδοχή στο πρόσωπο του κ. Σγουρού, τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη Νέα Δημοκρατία, «χάλασε» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης που δυο φορές μέσα σε δυο μέρες, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, αμφισβητεί το έργο του Γιάννη Σγουρού.

Ο κ. υπουργός, επιμένει να κρατά αποστάσεις από την πιθανή επιλογή στήριξης του Γιάννη Σγουρού από τη Συγγρού, «χαλώντας» το κλίμα αποδοχής του περιφερειάρχη Αττικής στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

«Δεν θεωρώ τον κ. Σγουρό πετυχημένο περιφερειάρχη» είχε πει τη Δευτέρα (24/02) στον «Βήμα Fm» ο Γιάννης Μιχελάκης. Την Τρίτη (25/02) επανήλθε, μιλώντας αυτή τη φορά στον «Real FM» και χαρακτήρισε τον Γιάννη Σγουρό «κακό περιφερειάρχη».
«Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Με το νέο ΕΣΠΑ, το 30% θα πάει στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος» τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα