Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας γιορτάζει την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου του

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας γιορτάζει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11.00π.μ. την επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της πόλης, με μια εκδήλωση που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση χορογραφιών στο νερό και θ’ ακολουθήσει πρόγραμμα τεχνικής κολύμβησης κι επίδειξη ναυαγοσωστικής. Έπειτα θα γίνει η κοπή της πίτας και δεξίωση, ενώ η γιορτή θα κλείσει με παιδικό αποκριάτικο πάρτι.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο ήταν πάντοτε ένα σημείο που ένωνε τους κατοίκους της πόλης μας και τώρα που αποτελεί και

πάλι έναν φιλόξενο χώρο άθλησης η Δημοτική Αρχή του Λουκά Τζανή καλεί όλους τους δημότες σε αυτή την γιορτή.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από δύο χρόνια, που παρέμεινε κλειστό, το κολυμβητήριο δίνει ξανά την δυνατότητα σε εκατοντάδες πολίτες να επωφεληθούν από τα ευεργετικά αποτελέσματα της ενασχόλησής τους με αυτό.

Η λειτουργία του Κολυμβητηρίου αποτέλεσε στοίχημα για τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας, το οποίο κέρδισε παρέχοντας ξανά όχι μόνο υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών -διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό - αλλά και σύμφωνα με όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι καθημερινά ανοιχτό για τους πολίτες από τις 10π.μ. έως τις 22μ.μ. και το Σάββατο από τις 8π.μ. έως τις 16μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το 210-4005544.

Keywords
Τυχαία Θέματα