Ο Justin Bieber έφαγε «ξύλο» και φωτογραφίζεται με τα σημάδια!

Την φωτογράφιση του Ηλία Ψινάκη πρέπει να ζήλεψε ο νεαρός τραγουδιστής και φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Complex”.

Βέβαια, αυτή η φωτογράφιση είναι πέρα για πέρα ρεαλιστική και το επετειακό τεύχος του περιοδικού δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερο «καλεσμένο». Ο Justin μιλάει για την απέχθεια που έχει για τους δημοσιογράφους, αλλά και για τη σχέση του με την Selena Gomez.

Μερικά από τα καλύτερα σημεία της συνέντευξης:

Τα σχέδια του ώστε

η μουσική του να έχει απήχηση σε μεγαλύτερο κοινό:

«Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω εάν δεν θα είμαι καλός. Έχω παρατήσει την προσωπική μου ζωή. Παράτησα την οικογένειά μου και τους φίλους μου, για να κυνηγήσω αυτό που αγαπώ και να κάνω χαρούμενους τους θαυμαστές μου. Εάν κάνω άσκημη μουσική δεν θα περιμένω να αρέσω στον κόσμο. Εάν όμως κάνω καλή, τότε δεν υπάρχει λόγος ο κόσμος να μην με γουστάρει, και τότε θα θυμώσω. Θα πρέπει να μου δώσουν μία ευκαιρία και να με ακούσουν. Εάν πάλι δεν θέλουν, ε..τότε τη να πω!».

Για τη σχέση του με την Selena Gomez:

«Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψεις την σχέση σου, γιατί τότε δεν θα ήταν δίκαιο και για εμάς. Είναι όπως για παράδειγμα «εσύ παίρνεις αυτό το αμάξι, εγώ το άλλο και θα συναντηθούμε εκεί. Εσύ θα μπεις από αυτήν την πόρτα και εγώ από την άλλη. Θα συναντηθούμε τελικά. Θα κάνουμε τα «αεροπλανικά» μας για να αποφύγουμε τους δημοσιογράφους. Θα πάω από πίσω, θα έρθεις να με βρεις εκεί και θα συναντηθούμε πάλι για λίγο. Αυτό δεν είναι σχέση. Απλά το κρύβεις από όλους. Είναι άδικο και δύσκολο».

Για την απόσταση που κρατάει από τους παπαράτσι:

«Κρύβω το πρόσωπό μου και θυμώνω όταν οι άνθρωποι λένε «ξεπέρασε το, Justin. Είσαι διάσημος. Θα σε βγάλουν φωτογραφία. Είσαι πλούσιος και πρέπει να το δεχτείς!».

Keywords
Αναζητήσεις
justin bieber εφαγε ξυλο, selena gomez έφαγε ξύλο
Τυχαία Θέματα