Νίκος Ανδρουλάκης: Σχέδιο και όχι φλυαρίες χρειάζεται η υγεία

«Ως ΠΑΣΟΚ, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι στο θέμα της Υγείας δεν χρειάζονται φλυαρίες, αλλά χρειάζεται σχέδιο εκ μέρους του υπουργού Υγείας», δήλωσε με σαφή προσανατολισμό, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, από την Κατερίνη όπου περιοδεύει.

«Εμείς συναινούμε και στην κινητικότητα και στην ενοποίηση δομών

και στην αξιολόγηση δομών και προσώπων, ώστε να ενισχύσουμε την πρωτοβάθμια υγεία, όμως χωρίς φλυαρίες, αλλά με συγκεκριμένο σχέδιο», επισήμανε σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού Πιερίας.

Πρόσθεσε ακόμα, πως «το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ των μεγάλων αλλαγών, αλλά των πραγματικών αλλαγών, αυτών που καλυτερεύουν τη ζωή των πολιτών. Και επειδή ο τομέας της υγείας είναι ο βασικός πυλώνας του κοινωνικού κράτους σε αυτές τις συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης, πρέπει να δείχνουμε μεγάλη ευαισθησία και όχι πυροτεχνήματα. Εμείς αποδείξαμε, και στον τομέα του φαρμάκου, ότι η στάση μας είναι στάση συνέπειας».

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την κατηγορηματική αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών ακινήτων και τις οριζόντιες περικοπές εισοδημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα