Νικολέττα Ράλλη instagram: Επέστρεψε στα social media

Νικολέττα Ράλλη instagram: Μια ευτυχισμένη μαμά είναι πλέον η Νικολέττα Ράλλη! Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στα social media, αρκετές ημέρες μετά τον ερχομό της κόρης της στον κόσμο, και φυσικά η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram ήταν μέσα από το μαιευτήριο. Στο συνοδευτικό μήνυμα, μάλιστα, καλωσόριζε στη ζωή της νέο μέλος της οικογένειας που δημιούργησε με τον αγαπημένο της,

Μιχάλη Ανδρούτσο. “Καλωσόρισες κουτσούνι μας. Σας ευχαριστούμε όλους παρά πολύ για τις πολύτιμες ευχές σας! Θα φροντίσω να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, μέχρι τότε να είστε όλοι καλά”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Νικολέττα Ράλλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια και blogger έφερε στη ζωή την κορούλα της την Πέμπτη 11 Ιουνίου, με καισαρική τομή και η μικρούλα ζύγιζε 3.500 κιλά. Η νέα μαμά φρόντισε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να γυμνάζεται και να τρέφεται υγιεινά ενώ δεν σταμάτησε να κάνει και μασάζ. Η παρουσιάστρια δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.  Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό το είχε αποκαλύψει και στον Νίκο Μουτσινά και δεν έχει αλλάξει την απόφασή της! Η μικρή θα πάρει το όνομα Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη instagram: Το love story με τον Μιχάλη Ανδρούτσο

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών σε νυχτερινή έξοδο. Σε δηλώσεις της, μάλιστα, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν που τους γνώρισε και τους έφερε κοντά… “Ο Μιχάλης είναι πολύ φίλος μου, γνωρίζω και την Νικολέττα, βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έτσι έκανα το κόντακτ. Με λένε “Γεωργία Βασιλειάδου” και μου κάνουν δώρο στάμνες. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα…Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι, μπορεί και να γίνει κάτι” είχε αναφέρει η προφητική Τζένη πριν 11 μήνες.Ο τρόπος που την πολιόρκησε ο Μιχάλης Ανδρούτσος, ως γνήσιος τζέντλεμαν, έκαμψε τις αντιστάσεις της, ενώ όσοι έγιναν μάρτυρες της γνωριμίας τους του διέκριναν αμέσως τη χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Τα πρώτα ραντεβού ξεκίνησαν μάλλον δειλά. Όμως, η έντονη έλξη, οι κοινές αντιλήψεις και η ίδια φιλοσοφία ζωής οδήγησαν γρήγορα στην απόφαση να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Οι δυο τους συναντιούνται καθημερινά, αφιερώνοντας όλο τον ελεύθερο χρόνο τους ο ένας στον άλλον. Πολύ σύντομα άρχισαν να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η τακτική παρουσία της Νικολέττας στο εστιατόριο, που διατηρεί ο επιχειρηματίας από κοινού με τον σεφ Δημήτρη Κοντόπουλο, άρχισε να κινεί τις υποψίες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι! Ένα χρόνο σχέσης μετά, αμέτρητες καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις, κοινές εμπειρίες και όμορφες στιγμές, η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος ξεκίνησαν το πιο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής τους με την κορούλα τους!

Δείτε ακόμη“Σε κάθε MasterChef έχουμε νικητή που το αξίζει” είπε ο ΙωαννίδηςΕπέτειος γάμου για Χρανιώτη και Αβασκαντήρα!,Τα χρόνια πολλά της Χριστοπούλου στον Κουδουνάρη
Keywords
Τυχαία Θέματα