Νίκη Κασσελάκη: Στις 12:00 η συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Με τον καθιερωμένο καφέ από το μαγαζί δίπλα από το σπίτι του ξεκίνησε η ημέρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ρεπόρτερ και κάμερες περίμεναν τον κ. Κασσελάκη, λίγες ώρες μετά τη νίκη του, έξω από το σπίτι του στον Νέο Κόσμο, καταγράφοντας την προσπάθειά του να φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο.

Παρά την αρχική του άρνηση για δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στους δημοσιογράφους, ενημερώνοντας για το πρόγραμμά του. Όπως είπε,

θα πήγαινε πρώτα στο Σύνταγμα για να βάλει μονάδες στο κινητό του μέχρι να το γυρίσει σε συμβόλαιο, μετά στη Βουλή και το απόγευμα γυμναστήριο.

Στις 12:00, ο κ. Κασσελάκης έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Πήρε το Μετρό

Πολίτες που είδαν τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τον αποκάλεσαν «κ. Κασσσελάκη» με τον ίδιο να τους ζητά να τον λένε «σκέτο Στέφανο» ενώ δεν είπε όχι σε κάθε αίτημα για selfie χωρίς να αφήνει εκτός τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.Όταν, μάλιστα, ένας από τους πολίτες του είπε «χάνεται η Κύπρος, χάνεται ο ελληνισμός. Μην το ξεχάσεις ποτέ», ο Στέφανος Κασσελάκης του απάντησε «ποτέ, είστε αδέρφια μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκη Κασσελάκη, 12 00, Αλέξη Τσίπρα,niki kasselaki, 12 00, alexi tsipra