Αποστολάκης: Πολλά θα αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη

«Δεν είναι εύκολο να καταπιείς πως κάποιος σε 20 μέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα». Το «καρφί» του Ευάγγελου Αποστολάκη για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.Δικαιωμένος μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (25/9) ο Ευάγγελος Αποστολάκης, προσθέτοντας ότι «το ιο σημαντικό είναι ότι…

«Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του,

ο κ. Αποστολάκης έστειλε μήνυμα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν, υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας. «Θα είναι ένα κόμμα που θα έχει τις θέσεις, τις κατευθύνσεις, τις πολιτικές γραμμές… Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει ας κάτσει στην άκρη».

«Εγώ νομίζω θα πάει καλά, η εντολή είναι ξεκάθαρη, ο αρχηγός είναι αποφασισμένο το ποιος είναι, όλοι το δέχονται, αυτοί που δεν το δέχονται ή δεν θέλουν να το δεχτούν…», συμπλήρωσε.

«Ώρα για συλλογική δράση»

Λίγο αργότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Η διαδικασία της εκλογής νέου Προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναδείχθηκε σε γιορτή της Δημοκρατίας, με την μεγάλη προσέλευση του κόσμου στις κάλπες, δηλωτικό της ανάγκης του για συμμετοχή στις συλλογικές διαδικασίες.

Αυτή την ανάγκη του κόσμου για ανανέωση και πρόοδο και την πίστη του σε ένα καλύτερο μέλλον καλούμαστε να τιμήσουμε και από σήμερα κιόλας να ανασυνταχθούμε και να εργαστούμε μαζί, δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, το νέο Πρόεδρο του κόμματος, για να μπορέσουμε να γίνουμε αγωγοί της φωνής της κοινωνίας που επιζητά να ακουστεί.

Είναι η ώρα για συλλογική δράση με στόχο ένα μέλλον αισιόδοξο, ένα μέλλον που θα αντανακλά τις δημοκρατικές αξίες, τη δικαιοσύνη, το κοινωνικό κράτος και την πρόοδο της χώρας και της κοινωνίας χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποστολάκης, Πολλά, ΣΥΡΙΖΑ,apostolakis, polla, syriza