Νίκη Μπάιντεν: Τα τρυφερά λόγια για την σύζυγό του, Τζιλ

Νίκη Μπάιντεν: Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην διάρκεια της ομιλίας του στην σύζυγό του και την οικογένειά του. Η Τζιλ Μπάιντεν θα είναι και επίσημα στις 20 Ιανουαρίου η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία όπως είπε ο νικητής των φετινών αμερικανικών εκλογών, θα είναι μια εξαιρετική πρώτη κυρία.

«Όπως έχω πει πολλές φορές, είμαι ο σύζυγος της Τζιλ» ξεκίνησε να λέει. «Δεν θα ήμουν σ’ αυτή τη θέση χωρίς την ακούραστη υποστήριξή

της, αλλά και των παιδιών και των εγγονών μας. Είναι η καρδιά μου. Η Τζιλ είναι μητέρα. Και εκπαιδευτικός. Έχει αφιερώσει την ζωή της στην εκπαίδευση, αλλά δεν είναι αυτό που κάνει, είναι η ζωή της. Για τους Αμερικανούς εκπαιδευτικούς είναι μια σπουδαία μέρα. Θα έχετε την δική σας εκπαιδευτικό μέσα στον Λευκό Οίκο και η Τζιλ θα είναι μια εξαιρετική Πρώτη Κυρία», ανέφερε σε όσους ήταν στο ακροατήριο.

«Οικογένεια είναι και η Καμάλα και ο Νταγκ (σύντροφός της). Είτε της αρέσει είτε όχι. Εχετε γίνει επί τιμή Μπάιντενς και δεν μπορείτε να βγείτε από αυτό» είπε ακόμη για τη νέα αντιπρόεδρο.

Νέος Πρόεδρος ο Μπάιντεν – Πανηγυρισμοί στις ΗΠΑΔείτε ακόμηΤζιλ Μπάιντεν: Η γυναίκα που έδωσε ζωή στον Τζο – Αρνήθηκε 4 φορές να τον παντρευτείΤα συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μπάιντεν – «Αληθινός φίλος της Ελλάδας»Ο Πρόεδρος που αρνείται να δώσει συγχαρητήρια στον Μπάιντεν – “Είναι πρόωρο”Αλλάζουν χέρια οι ΗΠΑ – Νέος πρόεδρος ο Τζο ΜπάιντενΒίντεο: Σχολιαστής του CNN έβαλε τα κλάματα on air για τη νίκη Μπάιντεν“We did it Joe”: Η στιγμή που η Καμάλα Χάρις μοιράζεται τα νέα της νίκης με τον ΜπάιντενΦωτογραφία: Ο Τραμπ έπαιζε γκολφ την ώρα που ο Μπάιντεν ανακοινώθηκε νικητής
Keywords
Τυχαία Θέματα