Νέος πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών και Λουτρών Ελλάδας

Τη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, δηλαδή εκείνη του πρόεδρου του Σύνδεσμου Ιαματικών Πηγών και Λουτρών Ελλάδας, ανέλαβε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λέσβου Παναγιώτης Ζαφειρίου.

Πρόκειται για ανατροπή σύμφωνα με τους εκλέκτορες καθώς όλα μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας, έδειχναν πως φαβορί για τη θέση είναι ο «πράσινος» δήμαρχος Πόζαρ Δημήτρης Πασόης.

Αντιπρόεδρος του συνδέσμου εξελέγη ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης

και δημοτικός σύμβουλος του Κώστα Γκιουλέκα, Κώστας Καζαντζίδης.

Στην εκτελεστική επιτροπή εξελέγησαν οι : Γεράσιμος Δαμουλάκης , Δημήτρης Συλεούνης , Ανέστης Σιγγιρήδης και Αντώνης Γκουντανάρας .

Υπενθυμίζεται πως όπως είχε αποκαλύψει η «Κ» ο Γιάννης Μπουτάρης πέρασε τις γιορτές του Πάσχα στα Λουτρά Πόζαρ όπου και συναντήθηκε με τον κ. Πασόη ανακοινώνοντας του την πρόθεση του να μη συμμετέχει στις εκλογές και προκρίνοντας για τη θέση τον τελευταίο. Σημειώνεται πως ο κ Ζαφειρίου αν και για πολλούς θεωρείται «πράσινος» κέρδισε τις εκλογές με τη βοήθεια «γαλάζιων » αυτοδιοικητικών .

Οι εκλογές διεξήχθησαν στο Μακεδονία Παλλάς, γιατί φέρεται να έκανε την καλύτερη οικονομική προσφορά ενώ μετά το πέρας της διαδικασίας ακολούθησε… τσιμπούσι.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κυρ Γιάννης ενώ επισκέπτεται συχνά τη Μυτιλήνη και διατηρεί σχέσεις με το κ. Ζαφειρίου έδωσε τελικά τη στήριξη του στο κ. Πασόη.

Στις εκλογές τού 2011, ο κ. Μπουτάρης είχε εκλεγεί πρόεδρος με 45 ψήφους και ο κ. Ζαφειρίου με 43 ψήφους είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα