Νέα αθωωτική απόφαση για τον τ. δήμαρχο Κερατέας

Εκδικάστηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου, στο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, η υπόθεση της οργάνωσης της αντίστασης της Κερατέας στο χώρο του Οβριοκάστρου, με τα φυλάκια και την καθημερινή φύλαξη καθώς και τον αποκλεισμό του χώρου από 2007-2010 από την Δημοτική Αρχή Κερατέας και την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.

Κατηγορούμενος ήταν ο τ. Δήμαρχος Κερατέας που αθωώθηκε πανηγυρικά.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Σταύρος

Ιατρού, αθωώθηκε για ένατη φορά.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιατρού, στο forkeratea.com, απομένει μόνο μια δίκη ακόμα για όσα αφορούν τα πριν του αγώνα γεγονότα.

Αναμένονται βεβαίως οι υπόλοιπες δίκες για τους υπόλοιπους πολίτες, που έχουν κατηγορηθεί και έχουν περάσει ήδη από το γραφείο του ανακριτή. Ο ίδιος ο τ. Δήμαρχος έχει μπροστά του 4 ακόμα δίκες που αφορούν τα γεγονότα των 128 ημερών.

Ο τ. δήμαρχος, εμφανίσθηκε αισιόδοξος για όλες τις επικείμενες δίκες και τους κατηγορούμενους, αφού ως σήμερα όχι μόνο δεν έχει καταδικαστεί κανένας από την Κερατέα αλλά έχουν εκδοθεί και σημαντικά – ιστορικά τα χαρακτήρισε, απαλλακτικά βουλεύματα. Σύμφωνα με τον κ. Ιατρού αλλά και τους δικηγόρους του κ. κ. Κωνσταντόπουλο και Σαραφιανό, σημαντικά και ουσιαστικά επιχειρήματα σε όλες τις δίκες αποτελούν οι 4 δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα, οι οποίες δικαίωσαν νομικά τον αγώνα της Κερατέας.

Πηγή: forkeratea.com

Keywords
Τυχαία Θέματα