To φεστιβάλ Psarokokalo ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Το πιο γνωστό μικρομηκάδικο event της πόλης αποφάσισε φέτος να φορέσει κοντομάνικο, μεταφέροντας την διοργάνωση του για το προσεχές καλοκαίρι.

Η 7η διοργάνωση του Psarokokalo μεταφέρεται στο Θερινό της Ταινιοθήκης της Ελλάδος (Ιερά Οδός 48 & Μεγ.Αλεξάνδρου 134-136, μετρό Κεραμεικός, 2103609695) από τη Δευτέρα 3 έως την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Μάλιστα,

για πρώτη φορά το γεμάτο μικρού μήκους εκπλήξεις Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του φεστιβάλ θα προβάλλεται ταυτόχρονα από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη και πιο αναλυτικά:

στη Θεσσαλονίκη (Κινηματογράφος Φαργκάνη),
Άνδρο (Κινηματοθέατρο Χώρας),
Σέριφο (Πολυχώρος Λιβάδι),
Σύρο (Κινηματογράφος Παλλάς)
και Μυτιλήνη (Θερινός Κινηματογράφος στο Πάρκο Επάνω Σκάλας).

Επιπλέον, οι διοργανωτές του κεφάτου μικρομηκάδικου φεστιβάλ ανακοίνωσαν μέρος του φετινού του προγράμματος το οποίο θα περιλαμβάνει τις ταινίες «Lois» της Αλεξάνδρα Σέπισι, «Sunday 3» (φώτο) του Γιόχαν Κουν, «Mystery» του Γκαρσία Ιμπάρα, το «In Search Of A Donkey» της Μαρία Νικολιέ και το «Βon Voyage» του Φάμπιο Φριέντλι.

Επίσης, θα υπάρξουν αφιερώματα στον Πορτογάλο σκηνοθέτη Ζοάο Σαλαβίζα, στο σύγχρονο μεξικάνικο σινεμά, αλλά μια επιλογή από σύγχρονα πολωνικά ντοκυμαντέρ σε συνεργασία με το φεστιβάλ Short waves.

Keywords
Τυχαία Θέματα