Νέα απώλεια βαθμών μέσα στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό (2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα)

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη ήρθε σήμερα και νέα απώλεια βαθμών για τον Ολυμπιακό που έμεινε στην ισοπαλία (2-2) μ τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι

φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Μιχαήλ, σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό. Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν καλύτεροι και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ. Στο 50΄κέρδισαν πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες των φιλοξενουμένων, που το μετέτρεψε σε γκολ ο Φορτούνης ενώ στο 75΄ο Κασάμι με ωραία κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-1.

Την στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα θα έπαιρνε το τρίποντο ο ΠΑΣ με μια γρήγορη αντεπίθεση κατάφερε να κάνει το 2-2 με σουτ του Γιάκου μέσα από την περιοχή και να «παγώσει» το Καραϊσκάκη.

Φόβοι για τον τραυματισμό του Μιλιβόγιεβιτς εκφράζονται ενόψει του ματς με την Μάλμε την Τρίτη στο Καραϊσκάκη. Ο Σέρβος μέσος αποχώρησε στο 26΄με ενοχλήσεις στο γόνατο και αύριο θα εξεταστεί για να φανεί το τι ακριβώς έχει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Εντιγκά – Σκόνδρας, Στρούνα, Λόπες, Αυγενικού

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26′ Εντιγκά), Κασάμι, Μπουχαλάκης (46′ Γκαζαριάν), Ντοσεβί, Φορτούνης (70′ Διαμαντάκος), Μπενίτες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Χαρίσης, Λόπες, Αυγενικού, Στρούνα (74′ Ακόστα), Κοροβέσης (62′ Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69′ Ηλιάδης), Ίλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα