Ναστάζια Δαρίβα γάμος: Ο Νίκος Κριθαριώτης, τα κορυφαία παπούτσια και ο μικρός Δημήτρης

Ναστάζια Δαρίβα γάμος: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ναστάζια Δαρίβα καθώς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά τον γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς και αδερφό της σχεδιάστριας Σήλιας, Νίκο Κριθαριώτη! Ο παραμυθένιος γάμος του αγαπημένου ζευγαριού έγινε σε εκκλησάκι υπερπολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος στον Όρνο της Μυκόνου!  Η Ναστάζια Δαρίβα έχει γίνει ήδη μητέρα, καθώς μαζί με τον Νίκο Κριθαριώτη έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον περασμένο Μάρτιο και τώρα θέλησαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η Ναστάζια επέλεξε όπως ήταν φυσικό να φορέσει ένα νυφικό με

την υπογραφή της Σήλια Κριθαριώτη, ενώ μετά την τελετή, εμφανίστηκε με άλλη δημιουργία της επιτυχημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας και αδερφής του γαμπρού. Η Σήλια επίσης επιμελήθηκε τις μπομπονιέρες αλλά και τη διακόσμηση του γάμου.  Όπως ήταν φυσικό την παράσταση έκλεψε ο γιος του ζευγαριού, Δημήτρης Κριθαριώτης, ο οποίος ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο και ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

http://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/09/f5klp.mp4Ναστάζια Δαρίβα γάμος: Λίγοι, εκλεκτοί καλεσμένοι

Το «παρών» στο γάμο έδωσαν λιγοστοί φίλοι και συγγενείς, όχι περισσότεροι από 150, οι οποίοι ωστόσο συνέβαλαν με τον τρόπο τους ώστε η ατμόσφαιρα τόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όσο και στη συνέχεια στο πάρτι που δόθηκε στην πισίνα του ξενοδοχείου να είναι συναρπαστική! Κορδέλες και ασημόσκονες εκτοξεύτηκαν στον ουρανό, βεγγαλικά μεγάλα αλλά και μικρά στα χέρια των καλεσμένων, υπό τους ήχους μουσικής, μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλη στο ζευγάρι.

Ναστάζια Δαρίβα γάμος: Η πιο όμορφη στιγμή

Μετά το γάμο, μια παραμυθένια δεξίωση δίπλα στη θάλασσα: ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 28 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο παρουσία καλών φίλων και όλα έγιναν όπως τα είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί. Με ρομαντισμό και συναίσθημα. Η Ναστάζια Δαρίβα, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δια χειρός της αδελφής του συζύγου της, της ταλαντούχας Σίλιας Κριθαριώτη. Μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό. Ο πρώτος χορός του Νίκου Κριθαριώτη και της συζύγου του ήταν και το πιο ρομαντικό highlight της βραδιάς.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι καλεσμένοι με τα κινητά ανά χείρας, κατέγραψαν καρέ καρέ την ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού. Επέλεξαν ένα αισθαντικό τραγούδι που φαίνεται ότι λέει πολλά για τους ίδιους. Ήταν Μάρτιος του 2019, όταν γιος του ζευγαριού, ο μικρός Δημήτρης, ήρθε στον κόσμο. Αυτός ήταν και ο πιο σημαντικός καλεσμένος της βραδιάς.

«Darling, you look perfect tonight…»

https://www.instagram.com/p/B2-F93kASmH/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

Mykonos # Greek wedding

A post shared by George Vrentzos (@george.vrentzos) on Sep 28, 2019 at 2:41pm PDT

Ναστάζια Δαρίβα: Μία «αμαζόνα» στο πλευρό του Νίκου Κριθαριώτη

Η 34χρονη Ναστάζια Δαρίβα η οποία είναι σχεδιάστρια υποδημάτων, είναι κόρη του Νίκου Δαρίβα ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που πέρασαν από το ελληνικό μπάσκετ, ο οποίος πέρασε από τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και το Μαρούσι και μέτρησε αρκετές συμμετοχές με την εθνική Ελλάδος. Έφυγε από τη ζωή το 2005, ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια των παπουτσιών Glamazons μεγάλωσε στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή και διανομή ανδρικών, γυναικείων και παιδικών υποδημάτων. Εκεί έκανε και τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα, μετά τις σπουδές της στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τα μεταπτυχιακά στο Λονδίνο. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νεαρή δημιουργό που συνήθιζε από μικρή ηλικία να ζωγραφίζει. Έτσι, αποφάσισε να ακολουθήσει το δικό της όραμα και το 2014 δημιούργησε το προσωπικό της brand, διοχετεύοντας τη δημιουργικότητας της και την αισθητική της στα σχέδια της.

Με σήμα κατατεθέν ένα λιτό, απλό, χρυσό βέλος, τα Glamazons έχουν καταφέρει μέσα σε τέσσερα χρόνια να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς. Τα παπούτσια της απευθύνονται στις σύγχρονες «αμαζόνες» και βασίζονται στο μύθο των όμορφων πολεμιστριών της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας. Η ίδια, έχει πει ότι αντιμετωπίζει το σχεδιασμό τους σαν ένα πίνακα ζωγραφικής. Πρωτότυπα σχέδια, που απευθύνονται στη σημερινή, δυναμική γυναίκα που αντιμετωπίζει με σθένος το δύσκολο και απαιτητικό ρόλο που καλείται να παίξει στη ζωή.

Με κυρίαρχο χρώμα στις συλλογές της το μαύρο, δεν διστάζει κατά καιρούς να χρησιμοποιήσει και πιο έντονα χρώματα όπως το κίτρινο και το έντονο μπλε. Τα παπούτσια της κατασκευάζονται στην Ελλάδα με υψηλής ποιότητας δέρματα και έχουν στόχο να προσφέρουν άνεση και να προσδώσουν συγκεκριμένο χαρακτήρα και στιλ στις γυναίκες που τα επιλέγουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα