Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Ο Μιχάλης Σταθάτος έλαμπε, πλάι στην PR των διάσημων

Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Η αγαπημένη PR woman πολλών celebrities, Δήμητρα Λαζαράτου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Σταθάτο! Αδιαμφισβήτητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τον «γάμο της χρονιάς» αφού η πανέμορφη γαμήλια δεξίωση όπως και το μυστήριο φιλοξένησε πληθώρα σπουδαίων διασημοτήτων. Κουμπάρες της αγαπημένης pr manager, ήταν η Δέσποινα Καμπούρη που εντυπωσίασε με την παρουσία της αλλά και η Μαριέττα Χρουσαλά.

Ο

παραμυθένιος γάμος έγινε με φόντο ένα ειδυλλιακό μέρος στην Ανάβυσσο και οι κουμπάροι του ζευγαριού ήταν πέραν της καλής φίλης της Δήμητρας Λαζαράτου, Δέσποινας Καμπούρη και οι ήδη κουμπάροι της, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας. Τα παρανυφάκια, και τα «παραγαμπράκια» συνόδευσαν τη νύφη ενώ η μικρή Μάργκω Πατίτσα -που φόρεσε και εκείνη Σήλια Κριθαριώτη καθώς είναι βαφτισιμιά της- προπορευόταν, ραίνοντας με ροδοπέταλα τη διαδρομή.

Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Η ετοιμασία της νύφης

Από το πλάι της νύφης δεν έλειψε στιγμή η ήδη κουμπάρα της, Μαριέττα Χρουσαλά, καθώς η Δήμητρα έχει βαφτίσει τον γιο της, αλλά ούτε και η πολύ καλή της φίλη Κατερίνα Καινούργιου!

Μάλιστα η γνωστή παρουσιάστρια ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πανέμορφο στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες της νύφης για να ευχηθεί στην φίλη της! «Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης…» και η αγάπη σου για τον Μιχάλη είναι τεράστια”.  Να μας ζήσεις Δημητρούλα μου… Δίπλα σου στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου …χρόνια την ονειρευόμασταν και είναι καλύτερη απ ο,τι φανταζόμασταν!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποια δημοσιογράφος έπιασε την ανθοδέσμη;Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Νυφικό με υπογραφή Κριθαριώτη

Η Δήμητρα που διευθύνει την εταιρεία Dialogue Public Relation, έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο νυφικό της το οποίο ήταν μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη! Η Σήλια, σχεδίασε το ολοκέντητο νυφικό από soutache, cotton και παριζιάνικα δαντελάκια κεντημένα στο χέρι με κρύσταλλα Swarovski! Η νύφη φορούσε μια κουάφ από μεταξωτό τούλι, με κεντημένη κορδονέ δαντέλα και κρύσταλλα,  ενώ τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από δέρμα και δαντέλα ήταν Gianvito Rossi!

Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ανάμεσα στις επώνυμες παρουσίες ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η Έλενα Ασημακοπούλου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Κατρίνα Τσάνταλη, η Αποστολία Ζώη, η Γιάννα Τερζή, η Σίσσυ Φειδά, η Χιστίνα Κοντοβά, η Νάταλι Κάκκαβα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Ράνια Θρασκιά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Νάνσυ Παραδεισανού όπως και πολλοί ακόμα λαμπεροί καλεσμένοι.

Δήμητρα Λαζαράτου: Με αντίκα στην εκκλησίαhttp://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/09/rh9bp.mp4http://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/09/tmspk.mp4http://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/09/me0qu.mp4Δήμητρα Λαζαράτου: Ο πρώτος χορός για το νεόνυμφο ζευγάρι

Μετά το μυστήριο ακολούθησε στον ίδιο χώρο γαμήλια δεξίωση και ένα υπέροχο πάρτι! Οι καλεσμένοι ήταν περίπου 280 και ο καθένας τους πήρε  μπομπονιέρες περιέχουν αρωματικά κεριά, χαραγμένα με τα ονόματά των νεονύμφων και την ημερομηνία του γάμου τους ενώ τα κουφέτα είχαν  γεύση… stracciatela!

Ο πρώτος χορός για το αγαπημένο ζευγάρι έγινε κάτω από πολλά πυροτεχνήματα ενώ τα χαμόγελά τους έλαμπαν από ευτυχία! Οι αγκαλιές, οι… «στροφές» και τα τρυφερά βλέμματα ανάμεσα στους νεόνυμφους δεν σταμάτησαν λεπτό ενώ τα φλας των φωτογραφικών φακών απαθανάτισαν κάθε παραμυθένια στιγμή!

http://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2019/09/104105_o_prwtos_xwros_gia_thn_dhmhtra_lazaratou_kai_to_mixalh_statato.mp4Δήμητρα Λαζαράτου γάμος: Φωτο από το Tlife
Keywords
Τυχαία Θέματα