Ν. Ηράκλειο: Εθελοντική Καμπάνια Καθαρισμού «Let’s Do It»

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για 3η συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην παγκόσμια περιβαλλοντική δράση Let’s Do It . Σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής και φορείς της πόλης μας βγαίνουμε στους δρόμους και συμμετέχουμε στην Ημέρα Παγκόσμιου Καθαρισμού που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου 2014.

Ο θεσμός του Let’s do it γεννήθηκε στην Εσθονία με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μια μέρα ολόκληρη η χώρα. Ο θεσμός γρήγορα διαδόθηκε παγκόσμια και πλέον μια φορά το χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν

τις πόλεις τους περνώντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλτρουισμού για το περιβάλλον. Αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Φέτος με τη βοήθεια όλων, συλλόγων, σχολείων, πολιτών, μπορούμε να καθαρίσουμε κάθε γωνιά του δήμου μας συμβάλλοντας στον στόχο της περιβαλλοντικής δράσης του Let’s Do It.

Φέτος για τρίτη φορά, φιλοξενείται στο δήμο Ηρακλείου η συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο του σώματος εθελοντών μέχρι 15 Μαρτίου 2014.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 213 2000188

Ώρες : 10.30- 14.00

και στο email [email protected].

Περισσότερες πληροφορίες για το Lets Do It θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους http://www.letsdoitgreece.org.

Keywords
Τυχαία Θέματα