Μυθική προσφορά για Ρονάλντο ετοιμάζουν οι Άραβες της Παρί Σεν Ζερμέν

Έτοιμη να κάνει την προσφορά του «αιώνα» για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «The Sunday Times», επανερχόμενη με βελτιωμένη προσφορά, καθώς όπως είναι γνωστό και το περασμένο καλοκαίρι είχε προσπαθήσει

να πείσει τη Ρεάλ με μια ιδιαίτερα καλή οικονομική προσφορά.

Τώρα όμως το ποσό αυτό είναι πολύ βελτιωμένο και συνολικά οι Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν συνολικά 250 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 346 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουν στο Παρίσι τον Πορτογάλο σταρ. Το ποσό αυτό αναλύεται σε περίπου 150 εκατομμύρια λίρες για την Ρεάλ Μαδρίτης και 100 εκατομμύρια για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή καθαρά, δηλαδή 20 εκατομμύρια το χρόνο για πενταετές συμβόλαιο.

Το θέμα λοιπόν είναι τι θα κάνει η διοίκηση της Ρεάλ μπροστά σε μια τέτοια προσφορά, η οποία εκτός των άλλων συμφέρει οικονομικά και τον ποδοσφαιριστή που ενδεχομένως να θέλει την εκμεταλλευτεί. Ωστόσο ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο πρόεδρος των «μερένχες» είχε τονίσει πρόσφατα ότι όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα του 1 δις ευρώ και να τον πάρει….

Keywords
Τυχαία Θέματα