Τρεις φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στη θάλασσα

Τρεις φοιτητές έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του παλιού λιμανιού της πόλης. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν συνολικά έξι άτομα ηλικίας 20 έως 23 ετών (τέσσερις άνδρες και δύο κοπέλες), τα οποία επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Όπως έγινε γνωστό χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο κοπέλες και ένας άνδρας, ενώ ζωντανοί βγήκαν οι υπόλοιποι τρεις άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Οι τρεις

άνδρες που κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού με δύτες. Οι δύτες ανέσυραν από το αυτοκίνητο τις σορούς των δύο κοριτσιών και του ενός άνδρα, οι οποίες μεταφέρθηκαν για ιατροδικαστική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία.

Όπως έγινε γνωστό από τους τρεις διασωθέντες, τα τέσσερα αγόρια και τα δύο κορίτσια συμμετείχαν σε ένα πάρτι στο οποίο και γνωρίστηκαν. Όταν τελείωσε επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ο οδηγός πήρε το δρόμο που βρίσκεται στην πλευρά της παραλίας, εντός της λιμενικής ζώνης και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί το αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τρεις από τους έξι επιβαίνοντες σε αυτό να χάσουν τη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα