Μουντιάλ: Τέλος εποχής για την Ισπανία - Προκρίθηκαν Χιλή, Ολλανδία

Τέλος εποχής σήμανε ο χθεσινός (18/6) αγώνας με την Χιλή για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία, η οποία δεν θύμισε σε καμία περίπτωση την ομάδα που είχαμε θαυμάσει τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα με βάση την εικόνα του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα δεν έκανε εντύπωση σε κανέναν.

Από την άλλη η Χιλή εξασφάλισε με τη νίκη της (2-0) την πρόκρισή της και διεκδικεί από την Ολλανδία που επίσης προκρίθηκε κερδίζοντας με 3-2 την Αυστραλία, την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα γκολ της Χιλής πέτυχαν οι Βάργκας (20΄) και Αρανκουίζ (43΄),

ενώ στο παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αυστραλία σκόραραν για τους «οράνιε» οι Ρόμπεν (20΄), Φαν Πέρσι (58΄) και Μέμφις (68΄), ενώ για τα «καγκουρώ» οι Κέιχιλ και Γιέντινακ στο 21΄και στο 54΄, αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι του πρώτου ομίλου η Κροατία συνέτριψε την Κροατία με 4-0 το Καμερούν. Το σκορ άνοιξε ο Όλιτς στο 11ο λεπτό για να διπλασιάσει τα γκολ ο Πέρισιτς στο 48΄και από κει και πέρα να αναλάβει ο Μάντζουκιτς με δύο γκολ (61΄και 73΄).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα δύο παιχνίδια του ομίλου της Εθνικής μας, Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού (19:00 ΝΕΡΙΤ), ΙαπωνίαΕλλάδα (01:00 ΝΕΡΙΤ) και τον αγώνα Ουρουγουάη – Αγγλία (22:00 ΝΕΡΙΤ).

Keywords
Τυχαία Θέματα