Μόλις βγήκε application όπου γράφεις την τελευταία σου επιθυμία πριν πεθάνεις...

Το application λέγεται “My Last Wish” που σημαίνει η τελευταία μου επιθυμία και ενθαρρύνει τους χρήστες να γράψουν την επιθυμία τους στον τοίχο και στην συνέχεια να γίνουν φίλοι με όσους έχουν την ίδια τελευταία επιθυμία.

«Πίστεψα στην πιθανότητα πως υπάρχουν δύο άνθρωποι με τις ιδέες ελπίδες, τα ίδια όνειρα και τις ίδιες επιθυμίες», λέει σχετικά ο Kirtan Thaker, συνιδρυτής της White Lotus Corporation,

της ομάδας που βρίσκεται πίσω από αυτή την μακάβρια εφαρμογή. «Ήμουν σίγουρος πως αν δημιουργήσουμε μια εφαρμογή όπου η δυνατότητα αυτή μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικότητα, οι άνθρωποι θα αγαπήσουν αυτή την έννοια και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν φίλους, οι οποίοι είναι άγνωστοι, αλλά έχουν μόνο ένα πράγμα κοινό, την τελευταία επιθυμία», προσθέτει.

Επίσης στην εφαρμογή, όταν μοιράζεσαι μια ευχή, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να επισυνάπτουν το mail τους ή τον αριθμό του τηλεφώνου τους, ώστε όσοι έχουν την ίδια επιθυμία με εκείνους να επικοινωνήσουν μαζί τους αν το επιθυμούν, εκφράζοντας τις απόψεις και τις θέσεις τους.

Πατώντας τις πληροφορίες στην επαφή κάποιου, προσθέτεις τις πληροφορίες στην λίστα του τηλεφώνου σου, ενώ λαμβάνεις notification, όταν κάποιος αναρτά στον τοίχο του την επιθυμία του...

Ένα εικονίδιο σε σχήμα παλάμης σου επιτρέπει να κάνεις “aLike”, “Share” ή “give a five” σε αυτό το άτομο για να εκφράσεις την υποστήριξη σου για την επιθυμία του και να γίνετε φίλοι, έχοντας κοινή την τελευταία σας επιθυμία!

Πηγή: inthevip.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα