Μνήμες από τα παλιά ξύπνησε το τροχαίο στα Τέμπη (βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών στο ύψος των διοδίων, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο προσπάθησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που κατευθυνόταν προς τη συμπρωτεύουσα και συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα με βουλγάρικες πινακίδες που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ως αποτέλεσμα, η νταλίκα ανατράπηκε και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ

έπεσε πάνω της.

Νεκρός είναι ο 47χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ τραυματίστηκαν η σύζυγός του και οι κόρες του, 17 και 7 ετών (η δεύτερη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας). Επίσης, τραύματα φέρει και ο οδηγός της νταλίκας, καθώς και ένας επιβάτης του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.

Από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ απεγκλωβίστηκαν όλοι οι επιβάτες. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.

Επιτόπου έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ, Πυροσβεστική και δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία. Επί ώρες άνδρες της ΕΜΑΚ που βρέθηκαν εκεί με δύο ειδικά εξοπλισμένα οχήματα προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες, κυρίως του λεωφορείου, οι οποίοι καλούσαν σε βοήθεια.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διακόπηκε και διεξαγόταν μέσω παρακαμπτηρίων οδών, ενώ ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν και στα δύο ρεύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα