Μητσοτάκης NBA: Κυριάκος και Μαρέβα καλεσμένοι του Τεντ Λεόνσις

Μητσοτάκης NBA: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τον χθεσινοβραδινό αγώνα του NBA ανάμεσα στους Washington Wizards και τους Boston Celtics, προσκεκλημένος του Ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη – και προσωπικού του φίλου – Τεντ Λεόνσις. Κάθισε μάλιστα στις θέσεις του

ιδιοκτήτη, δίπλα στον πάγκο της ομάδας, στα τελευταία λεπτά του αγώνα φέρνοντας «γούρι» στους γηπεδούχους που έφτασαν στη νίκη. Για την ιστορία ο ελικόπτερο σκοπό ήταν 99-94 υπέρ των «Μάγων» της Πρωτεύουσας.

Στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο πρωθυπουργός θα περάσει την πόρτα του Λευκού Οίκου για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε μια εξαιρετικά σημαντική περίοδο για την εξωτερική πολιτική της χώρας, ειδικά σε ό,τι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη Φλόριντα, χθες και προχθές, η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ο πιο αξιόπιστος και πιο προβλέψιμος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών εντός ΝΑΤΟ.

Ο πρωθυπουργός, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, θα τονίσει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι η χώρα μας είναι βασικός παράγοντας σταθερότητας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο και παράλληλα οικονομικά, έχει αφήσει πίσω της την κρίση και προβάλλει ως ελκυστική επιλογή για επενδύσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακρίνεται στο βίντεο στο 0:58 (ακριβώς δίπλα στον πάγκο τον Ουίζαρντς μαζί με τη σύζυγό του):Δείτε ακόμη:Πότε θα γίνουν οι συναντήσεις Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς – Τι λέει ο Πέτσας
Keywords
Τυχαία Θέματα