Μητσοτάκης – βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Τα “γαλλικά” και οι αποστάσεις Μιχελή

Μητσοτάκης – βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Σε απίστευτες κουβέντες και υβρεολόγιο προχωρούν ένας – ένας οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση ουδεμία διάθεση έχει να συμβάλει σε ένα ήρεμο κλίμα, την ώρα που η μάστιγα του Covid παραμένει το πρωταρχικό πρόβλημα. Μετά την αδιανόητη επίθεση της Σουλτάνας Ελευθεριάδου αλλά και τα γνωστά, αδιάφορα πλέον “γαλλικά” του Νίκου Καρανίκα, τη σκυτάλη

πήραν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Για «τιποτένιο ύφος» του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο βουλευτής Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. «Γελοίο τουρίστα» αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό, ο πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης στο twitter, ενώ με την προσφιλή έκφραση της νεολαίας «ό,τι να ‘ναι» περιέγραψε την ομιλία του κ. Μητσοτάκη ο βουλευτής Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας, καταλογίζοντας παράλληλα στον κ. Μητσοτάκη «τιποτένιο ύφος». «Ο Ανθρώπινος? Με ειρωνεία και αλαζονεία καθώς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» τιτίβισε για την ομιλία του Πρωθυπουργού και ο βουλευτής, του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης. «Κ. Μητσοτάκη έχετε μήνυμα…» σχολίασε και ο βουλευτής Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από ένα βίντεο με τον τίτλο «ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ».

Κ. @kmitsotakis έχετε μήνυμα… https://t.co/e2oD49ZUkg

— Marios Katsis (@marios_katsis) December 15, 2020

Η απίστευτη αθλιότητα του @kmitsotakis απέναντι στον @nikosfilis1 δείχνει το ποιόν του. Το τιποτένιο ήθος κ η δημόσια στάση του απέναντι σε όσους νοσούν ή είχαν πρόβλημα υγείας κάποια στιγμή στη ζωή τους.
Θα έπρεπε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη. Ντροπή. pic.twitter.com/f1UONdIdjN

— Κώστας Μπάρκας – Kostas Barkas (@kostasbarkas) December 15, 2020

Ένα πράγμα μόνον είπε εκτός χειρογραφου ο γελοίος τουρίστας Μητσοτάκης και αυτό ήταν το χυδαίο σχόλιο του για τον Φίλη. Μέχρι τόσο μπορεί

— Γιώργος Κυρίτσης (@giorgoskyritsis) December 15, 2020

Αποστασιοποίηση Μιχελή

Από τη γενικότερη τάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, θέλησε να ξεφύγει ο βουλευτής Φθιώτιδας, Αθανάσιος Μιχελής ο οποίος με ανάρτησή του σημειώνει ότι η κριτική κατά του Πρωθυπουργού και της κυβέρνηση πρέπει να είναι αυστηρή αλλά πολιτική.

«Παρατηρώ ότι, σε πολλές αναρτήσεις φίλων του ΣΥΡΙΖΑ η κριτική στρέφεται κυρίως κατά της στάσης του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών. Λογικό. Υπάρχουν σοβαρές ενέργειες αυτών που χρήζουν αυστηρής κριτικής. Φρονώ όμως ότι, το κύριο πρόβλημα είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική και οι πρακτικές της, που μεθοδικά εφαρμόζονται στη χώρα. Αυτές πρώτιστα πρέπει να αποκαλύπτονται και να καταγγέλλονται. Γιατί ο Μητσοτάκης εύκολα μπορεί να αποδομηθεί, παρ΄ όλη τη στήριξη των ΜΜΕ, ας μην ακολουθήσουν όμως άλλοι της παράταξης τους, που προφανώς τα ίδια θα εφαρμόζουν», σημειώνει ο κ. Μιχελής.

Παρατηρώ ότι, σε πολλές αναρτήσεις φίλων του ΣΥΡΙΖΑ η κριτική στρέφεται κυρίως κατά της στάσης του πρωθυπουργού και άλλων κυβερνητικών στελεχών. Λογικό. Υπάρχουν σοβαρές ενέργειες αυτών που χρήζουν αυστηρής κριτικής.

— ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΕΛΗΣ (@Michelis_Athan) December 16, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα