«Μισό» στον Τεχνοχώρο CARTEL

Δύο άνθρωποι σ' ένα χώρο δημιουργούν ένα «παιχνίδι» λογικής και συναισθήματος, πλάνης και πραγματικότητας και καταφέρνουν να χωρέσουν 10 χρόνια σε λίγα μόνο λεπτά. Ένα κυνηγητό για την κατάκτηση.

Ένα παιχνίδι γίνεται η αφορμή να γεννηθεί μία σχέση ζωής διʼ αλληλογραφίας. Η επιμονή για μία συνάντηση, οι ατυχείς στιγμές, τα ευγενικά αισθήματα, το χιούμορ, η υπομονή και η κατανόηση διατηρούν τη σχέση στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο η απόσταση θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα δημιουργώντας την ψευδή αίσθηση στους ήρωες ότι δύο μισά μπορούν να φτιάξουν ένα ολόκληρο.

Το θεατρικό

έργο Μισό γράφτηκε από τους ερμηνευτές της παράστασης Χριστέλα Γκιζέλη και Βασίλη Λιάκο, με την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Θανάση Ακοκκαλίδη. Με αφορμή το θεατρικό έργο Love Letters του A.R. Gurney και αντλώντας έμπνευση από τις ερωτικές επιστολές σπουδαίων προσωπικοτήτων όπως Ντίλαν Τόμας, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, Guilleragues, Μαρκήσιο Ντε Σαντ και το βιβλίο του Ρόλαν Μπαρτ «Αποσπάσματα ερωτικού λόγου», δημιούργησαν το κείμενο της παράστασης.

Η παράσταση Μισό θα παίζεται στον Τεχνοχώρο CARTEL, Αγ. Άννης και Μικέλη 4, Βοτανικός (Στάση μετρό Ελαιώνας)

Ημερομηνίες: 23,24,25,26,30,31 Μαΐου και 1,2 Ιουνίου

Ώρες Παραστάσεων: 9 μμ

Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (γενική είσοδος)

Τηλ. κρατήσεων: 6939-898258

Keywords
Τυχαία Θέματα