Μια διαφορετική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη: «Οι παπάδες συγχωρούν, όχι εγώ» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και βουλευτής Α΄ Αθηνών, κ.Ντόρα Μπακογιάννη, μιλά στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr , σε μία συνέντευξη διαφορετική από ό,τι συνηθίζει.

Η κόρη του αείμνηστου πολιτικού, η οποία έχει διατελέσει υπουργός Εξωτερικών και Πολιτισμού, απαντάει σε όλα τα

επίμαχα θέματα της επικαιρότητας, ξεχωρίζει τις στιγμές που έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη της από την πορεία της στο ελληνικό κοινοβούλιο και σχολιάζει το πώς νιώθει που ήταν η πρώτη γυναίκα που εξελέγη Δήμαρχος Αθηναίων, σπάζοντας μάλιστα ρεκόρ στα ποσοστά εκλογής.

Η συζήτηση περιστρέφεται κυρίως στην πραγματική ζωή της κ.Ντόρας Μπακογιάννη, τον ρατσισμό που γνώρισε ως γυναίκα και πολύ περισσότερο ως κόρη του ιστορικού πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Περιγράφει πώς βίωσε η ίδια το πραγματικό πρόσωπο της τρομοκρατίας στην Ελλάδα, με τη δολοφονία του συζύγου της, Παύλου Μπακογιάννη, από την 17 Νοέμβρη, αλλά και πώς γίνεται ένας άλλος άνθρωπος όταν βρίσκεται με τα εγγόνια της, καθώς δεν εγκατέλειψε ποτέ το ρόλο της μητέρας και τώρα της γιαγιάς.

Αναφέρεται στην απώλεια της δικής της μητέρας και στον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της περιγράφοντας πώς έχει αλλάξει η καθημερινότητά της.

Το άρθρο Μια διαφορετική συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη: «Οι παπάδες συγχωρούν, όχι εγώ» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα