«Μη περιμένεις να πνιγώ»

Μια μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης. H μουσική πρόταση του Γιώργου Λιάρου, που παντρεύει τη ροκ μπάντα RANSACKRAT με ρυθμούς και ήχους παραδοσιακούς, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στις δύο παραστάσεις του Ιουνίου 2012 στο ΙΜΚ, επανέρχεται για μία ακόμη βραδιά στο ΙΜΚ, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 21:00.

Έχοντας

διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην ελληνική μουσική παράδοση κι έχοντας ταξιδέψει σε διάφορους τόπους έξω από αυτήν, με μοναδικό μεταφορικό μέσο τη δύναμη της μουσικής, ο Γιώργος Λιάρος, συντροφιά με την τραγουδίστρια Άρτεμις Ματαφιά, και συνδυάζοντας κλασικούς ροκ ήχους με αυτούς της γκάιντας, του καβάλι, του βιολιού, της κιθάρας και του μπουζουκιού, μας πάνε σε μέρη αγαπημένων τραγουδιών αλλά και αγνώστων που αξίζει να αγαπηθούν. 

Ο Γιώργος Λιάρος πειραματίζεται σε τραγούδια Γιάννη Μαρκόπουλου, Νίκου Ζούδιαρη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, Loreena McKennitt, Κώστα Τουρνά και αγνώστων καλλιτεχνών της λαϊκής μας παράδοσης. Επίσης, σε τραγούδια του Γιώργου Λιάρου με στίχους δικούς του και άλλων: Σάββα Τσαλίκη, Γιώργου Μακρή, Ελιζαμπέτας Σκιαδά και Κων/νας Βήχου, και βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση. 

Special guest: Απόστολος Ρίζος 

Παίζουν οι μουσικοί:

Γκάιντα, καβάλι: Βασίλης Γραμματικός

Βιολί: Bασίλης Ραψανιώτης

Ηλ. κιθάρα: Νίκος Χατζησταύρου  (RANSACKRAT)

Μπάσο: Πέτρος Φουντουκίδης (RANSACKRAT)

Τύμπανα: Θύμιος Μπούτσης (RANSACKRAT)

Ακουστική κιθάρα: Κώστας Παπακωστόπουλος

Μπουζούκι-τραγούδι: Χρόνης Χρηματόπουλος   

Φιλική συμμετοχή:   Ποντιακή λύρα: Κώστας Φωτιάδης 

Διεύθυνση:    Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 177 78 

Τηλέφωνο:   210 3418 550

Keywords
Τυχαία Θέματα