Μαλεζάς: «Όνειρο που παίζω στη Φορτούνα»

Για την παρουσία του στην Bundesliga, μίλησε στην εφημερίδα «SportDay» ο Έλληνας στόπερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ Στέλιος Μαλεζάς, απαντώντας παράλληλα στην ερώτηση για τα συναισθήματα του που η ομάδα του είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δεν έχει δεχθεί τέρμα ύστερα από πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες του κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και τις εντυπώσεις του

από την νέα του ομάδα. 

Για το μηδέν στην άμυνα: «Αλήθεια; Δεν το είχα αντιληφθεί. Ειλικρινά. Πραγματικά, ούτε που περνούσε από το μυαλό μου τη στιγμή που υπέγραφα στη Φορτούνα. Όνειρο.

Δεν θα πρωτοτυπήσω. Η συνολική δουλειά. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό κορυφής βάζουμε πρώτα το “εμείς” και μετά το “εγώ”. Υπάρχει τρέξιμο, αλληλοκάλυψη και φυσικά ο παράγοντας τύχη για να σημειώσεις αυτό το επίτευγμα». 

Για το ότι παίζει αντί-ποδόσφαιρο η Φορτούνα: «Το ίδιο έλεγαν και για την Ελλάδα το 2004 και πήρε το EURO. Κακά τα ψέματα, δεν είμαστε Μπάγερν για να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Ούτε Ντόρτμουντ για να “μιλάει” η φανέλα. Είμαστε μία ομάδα που είναι υποχρεωμένη να εκμεταλλεύεται τη μισή φάση. Να μην τρώει εύκολα γκολ. Αυτό κάνουμε. Τίποτε παραπάνω…». 

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την ομάδα: «Μπαίνω στα αποδυτήρια και νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Μία οικογένεια. Έχω ξεκινήσει γερμανικά. Μιλάω τη γλώσσα του ποδοσφαίρου. Η πόλη απίστευτη. Υπάρχουν παντού Έλληνες και ελληνικά στέκια. Τι άλλο να ζητήσω;».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα