Μεταγραφή αεροδρομίου ετοιμάζει ο ΠΑΟ – Ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του Εσιέν

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού και μια από τις μεγαλύτερες της ιστορίας του θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Μίκαελ Εσιέν για συμβόλαιο δύο ετών με οικονομικές απολαβές 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, με την οποία φέτος πραγματοποίησε 13 συμμετοχές και μένει ελεύθερος. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», έχει ήδη υπάρξει κρούση στον Γκανέζο,

ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη Γουότφορντ, η οποία προβιβάστηκε φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και από ομάδες του MLS στις Η.Π.Α.

Ο Εσιέν είχε μεικτό συμβόλαιο 2 εκ. ευρώ στους «ροσονέρι» με τον Παναθηναϊκό να του προσφέρει τώρα 1 εκ. ευρώ ετησίως. Η μεγαλύτερη δυσκολία όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι να πάρει την απόφαση ο πρώην παίκτης των Τσέλσι και Ρεάλ να έρθει στην Ελλάδα, αφού επιθυμεί να αγωνιστεί για άλλα δύο χρόνια σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στους πράσινους πάντως υπάρχει η αισιοδοξία, ότι τελικά θα πείσουν τον Εσιέν να γίνει το πρώτο όνομα του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν.

Keywords
Αναζητήσεις
παο μεταγραφεσ
Τυχαία Θέματα