Μεταγραφάρα ο ΠΑΟ

Δεν ήταν μια από τις μεγάλες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε από τις ακριβότερες.

Πιτσιρικάς, μόλις 20 χρόνων, είχε παίξει μόνο σε ομάδα της χώρας του, της Νιγηρίας, κι έτσι κανείς δεν ήξερε αν θα μπορέσει να πιάσει ή όχι στην Ελλάδα. Πάντως, το ταλέντο του όλοι το έβλεπαν.

Ο Ατζαγκούν, λοιπόν, χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής για να μπορέσει να πιάσει καλή απόδοση. Όταν, όμως, ξεκίνησε να παίζει καλά, τότε έγινε ενδεκαδάτος. Σε όλο και περισσότερα παιχνίδια, δηλαδή, τον

υπολογίζει πια ο Αναστασίου.

Και ο "μικρός" δικαιώνει συχνά τον προπονητή του. Τρέχει, βάζει γκολ, συμμετέχει σε φάσεις, κάνει ευκαιρίες, μαρκάρει. Είναι και φιλότιμος κι αποτελεσματικός.

Με δεδομένο ότι ο Ατζαγκούν τώρα κάνει τα πρώτα βήματα της καριέρας του στην Ευρώπη, είναι σίγουρο πως έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Και δείχνει διαρκή βελτίωση. Σε κάθε ματς προσφέρει περισσότερα.

Και στα Γιάννενα, άλλωστε, δεν ήταν μόνο το ωραίο γκολ που πέτυχε. Είχε κι άλλη ευκαιρία, ενώ συμμετείχε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Με λίγα λόγια, ο Ατζαγκούν μέχρι τώρα του "βγαίνει" του Παναθηναϊκού. Αποδεικνύεται, δηλαδή, σωστή μεταγραφική κίνηση.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα