«Μετά το τσιφτετέλι άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία» (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην εκπομπή Splash έδωσε συνέντευξη η Τραϊάνα Ανανία που μίλησε μεταξύ άλλων και για το τσιφτετέλι που είχε χορέψει στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Προφανώς εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως τον βλέπουν οι άλλοι. Και πιστεύω να σου απαντώ σε αυτό. Δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι εκπέμπω.

Τελικά εκπέμπω κάτι το οποίο δεν ήξερα. Μετά το τσιφτετέλι δεν άφησα να συμβούν προτάσεις γιατί χάθηκα, άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία, οπότε δεν άφησα να συμβεί κάτι. Η στάση μου ήταν αυτό, απέχω απ’ όλο αυτό», είπε

η Τραϊάνα Ανανία.

Με αφορμή δηλώσεις που έκανε στο Splash η Τραιάνα Ανανιά, η Μαντώ Γαστεράτου δεν δίστασε να σχολιάσει το look της ηθοποιού.

«Εμένα το μόνο που μου αρέσει από αυτήν την κοπέλα είναι η φωνή της. Αυτό το κούρεμα ας πούμε δεν θεωρώ ότι την κολακεύει. Ότι της πάει. Όταν την είχα δει στο τσιφτετέλι εκείνο που χόρεψε, είπα τι γυναικάρα είναι αυτή.

Έτσι όπως είναι σήμερα, δεν μου αρέσει με αυτό το κούρεμα. Αυτό που μου αρέσει είναι σίγουρα η φωνή της. Είναι μια περσόνα που δεν γίνεται να μην σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μου άρεσε πολύ με μακρύ μαλλί. Με κοντό δεν μου αρέσει καθόλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε με σκληρά λόγια για συναδέλφους της από το χώρο του θεάματος, επηρεασμένη προφανώς από συμπεριφορές που την ενόχλησαν.

«Αναρωτιέμαι. Να γίνω χοντρή και άσχημη για να αρέσω στους συναδέλφους μου; Ή να αρχίσω τα ναρκωτικά και το ουίσκι για να γίνω σαν κι αυτούς;», ανέφερε η ίδια στο Instagram.

Το άρθρο «Μετά το τσιφτετέλι άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα