Μέρκελ : Εφαρμόσαμε το σωστό μείγμα πολιτικής στην Ελλάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος η Καγκελάριος Άγγελλα Μέρκελ με τον Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε, σε πρόσφατη παρέμβασή της, υπερασπίστηκε την πολιτική της λιτότητας, ως την μόνη βιώσιμη πολιτική λύση, για την αντιμετώπιση της κρίσης του Ευρώ .

Επιλέχθηκε το σωστό μείγμα πολιτικής για την Ελλάδα

Η Άγγελλα

Μέρκελ εμφάνισε την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία, ως το ιδανικό υπόδειγμα επιτυχούς ευόδωσης του μείγματος οικονομικής πολιτικής που προώθησε όπως είπε, «από κοινού η Γερμανία με τις υπόλοιπες χώρες της ΟΝΕ».

Πρόκειται για ένα υπόδειγμα οικονομικής πολιτικής που σύμφωνα με την Καγκελάριο, συνδυάζει δημοσιονομική σταθερότητα και πειθαρχία με την πραγματοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που συνιστούν τις απαράβατες προϋποθέσεις για την οικονομική ανάπτυξη.

Αναφερόμενη χαρακτηριστικά στην οικονομία της Ελλάδας, επεσήμανε πως η χώρα μας είχε έλλειμμα 14%, για αυτό και εφαρμόσθηκε ένα ορθό μείγμα πολιτικής ώστε αυτό να ελεγχθεί, και ο στόχος επετεύχθη. «Οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις αποτελούν τον όρο για την δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ευρώπη και όχι άλλου» κατέληξε.

Το άρθρο Μέρκελ : Εφαρμόσαμε το σωστό μείγμα πολιτικής στην Ελλάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα