Μένει σίγουρα μέχρι… αύριο ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου
Κριτήριο ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για το μέλλον του Ιταλού στο τριφύλλι

Όπως σε όλα τα παιχνίδια στη φάση των ομίλων, έτσι και σε αυτό την Πέμπτη στο Άμστερνταμ, η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν για μία ακόμη φορά κακή. Δεν ήταν μόνο η ήττα με 2-0 από τον Αγιαξ, αλλά η συνολική εικόνα των παικτών του ΠΑΟ,

ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα του προπονητή, το οποίο τουλάχιστον μέχρι αύριο και τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη δεν υφίσταται, παρά την κακή εικόνα της ομάδας για έναν ακόμη αγώνα. Κατά πολλούς το παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 7.30 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη θα κρίνει το μέλλον του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του τριφυλλιού, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αφού ο ισχυρός άνδρας των πράσινων Γιάννης Αλαφούζος δεν είναι σίγουρο ότι έχει αποφασίσει να διώξει τον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του, παρ’ ότι στο ματς με τον Άγιαξ βγήκε όλο το έλλειμμα δουλειάς του Αντρέα Στραματσόνι και του επιτελείου του.

Κάτι το ότι, όπως και στην περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, η αλλαγή προπονητή άργησε πολύ και έγινε αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια, κάτι η υψηλή αποζημίωση του Ιταλού και των συνεργατών του, καθιστούν δύσκολη την απομάκρυνση Στραματσόνι μέχρι τουλάχιστον εξαντλήσεως όλων των περιθωρίων από όλες τις πλευρές.

Εκ παραλλήλου, βεβαίως, υπάρχει και η ομάδα που είναι το σημαντικότερο και η οποία δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση αγωνιστικά και το δείχνει. Ίσως με τον Πανιώνιο αλλάξουν τα πράγματα και αν τελικά αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι το τελικό κριτήριο για την τεχνική ηγεσία, ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την άλλη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, θα είναι σίγουρα κριτήριο για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού και για το αν μπορεί να αναστρέψει την κακή εικόνα ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος μέχρι τώρα δεν το έχει δείξει.

Όσο για το ποιος θα μπορούσε να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αυτός που το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου τού έχει προτείνει ως τον καταλληλότερο για να αναλάβει την ομάδα και εκείνος που κατά πολλούς μπορεί να επιτύχει την αγωνιστική ανάταση του Παναθηναϊκού. Ο Ουζουνίδης έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στους πράσινους και τυγχάνει συμπαθειών, αλλά εκτιμάται ότι και προπονητικά είναι αυτός που τη δεδομένη στιγμή και με δεδομένο το μπάτζετ του Παναθηναϊκού μπορεί να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Το άρθρο Μένει σίγουρα μέχρι… αύριο ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα