Με το ζόρι η Τσέλσι

Η Τσέλσι απέδειξε στην χθεσινή αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο Στάμφορντ Μπριτζ, πως δε βρίσκεται στα καλύτερα της, παρά την νίκη (2-1) και την πρόκριση της στους «4» του Champions League.

Αντιθέτως οι Πορτογάλοι αν και έμειναν στο 40’ με δέκα παίκτες, λίγο έλειψε να πάρουν αυτοί την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως είναι σίγουρο πως οι «μπλε» δεν έχουν καμία τύχη απέναντι

στην Μπαρτσελόνα, για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Η Τσέλσι ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με πέναλτι του Λάμπαρντ στο 20' (1-0), δείχνοντας ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ. Μετά και το 1-0 στο «Ντα Λούζ» η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς ήταν με το ένα πόδι στους «4» του θεσμού, ιδιαίτερα μετά και την αποβολή του Περέιρα για τους φιλοξενούμενους.

Οι Λουζιτανοί όμως έπαιξαν με πάθος στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασαν στην ισοφάριση στο 85' με κεφαλιά του Χάβι Γκαρθία, βάζοντας «φωτιά» στα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς έψαξε το γκολ που θα της χάριζε την πρόκριση, με όλους τους παίκτες να ανεβαίνουν στην περιοχή της Τσέλσι.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε στο 92’ ο Μεϊρέλες, ο οποίος σε μία αντεπίθεση των «μπλε» με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-1, στέλνοντας την Τσέλσι στα ημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα