Οι φαρμακοποιοί αθέτησαν τη συμφωνία λέει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Για «αθέτηση συμφωνίας» κατηγόρησε τους φαρμακοποιούς ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας) Γεράσιμος Βουδούρης, μετά την απόφασή τους να αναστείλουν εκ νέου τη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στους δικαιούχους του Οργανισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Βουδούρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, «υπήρξε συνάντηση με τους προέδρους των Φαρμακοποιών Αττικής και Πειραιά στην οποία συμφωνήθηκε τμηματική καταβολή

των χρωστούμενων που αθετήθηκε».

«Οι φαρμακοποιοί έχουν πληρωθεί Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο και διεκδικούν παλιές οφειλές» ανέφερε, ενώ άφησε αιχμές, πως ανάλογες κινητοποιήσεις όπως των φαρμακοποιών συνδέονται με τις εκλογές. «Κάποιο θέλουν να εκδηλώσουν την παρουσία τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα επικρατεί ένταση και αναστάτωση στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, με τους φαρμακοποιούς να έχουν εισβάλει στο γραφείο του κ. Βουδούρη.

Ο κ. Βουδούρης έκανε λόγο για «υπηρεσιακή υποχρέωση από το πρωί». «Δεν είναι δυνατόν να γίνεται ο ΕΟΠΥΥ σάκος του μποξ για προηγούμενες οφειλές» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα