Με τα μπλέ για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γιούβεντους

Με την μπλε εμφάνιση θα παραταχθεί απόψε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γιουβέντους η οποία θα φορέσει την κλασική ασπρόμαυρη με ρίγες φανέλα της, στον αγώνα που θα γίνει στο Τορίνο, στο Juventus Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων

του ChampionsLeague.

Κατά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Γιουβέντους με τη συμμετοχή του παρατηρητή του αγώνα, των διαιτητών και των εκπροσώπων της UEFAαποφασίστηκε το χρώμα της εμφάνισης που θα φορά η κάθε ομάδα το βράδυ.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία η εμφάνιση συμπληρώνεται και από τα ρούχα που θα φορέσουν οι δύο τερματοφύλακες με πράσινα για τον Μπουφόν και κίτρινα για τον Ρομπέρτο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Τορίνο και ο Μίτσελ σκέφτεται να παρουσιάσει μια ενδεκάδα η οποία θα «κλείνει» κατά το δυνατόν τους διαδρόμους προς την εστία του Ρομπέρτο.

Όσον αφορά λοιπόν στην ενδεκάδα ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας, Μαζουακού και Ελαμπντελαουί στα άκρα της, οι Μανιάτης, Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο, ο Ντομίνγκες λίγο πιο μπροστά σε ρόλο μεσοεπιθετικού και ο Μήτρογλου σαν φορ.

Από εκεί και πέρα, ο Κασάμι έχει τον πιθανότητες για συμμετοχή στο βασικό σχήμα, παρότι υπάρχει η λύση του Φουστέρ, που αν παίξει θα πάρει τη θέση του Τσόρι σε ένα ακόμα πιο «σφιχτό» σχήμα, ενώ υπάρχει και ο Αφελάι που μάλλον όμως δεν θα ξεκινήσει.

Στην αποστολή υπάρχουν ακόμη οι Μέγερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ και Διαμαντάκος, αλλά πέντε παίκτες θα αποκλειστούν για να προκύψει η 18άδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βρετανός Μάρτιν Άτκινσον. Στον άλλο αγώνα του ομίλου αναμετρώνται Μάλμε-Ατλέτικο.

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 6 (4-4)

Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (8-3)

Γιουβέντους 3 (2-2)

Μάλμε 3 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (24/11)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός (21:45)

Μάλμε-Γιουβέντους (21:45)

Τελευταία αγωνιστική (9/12)

Ολυμπιακός-Μάλμε (21:45)

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα