Η τηλεθέαση των εκπομπών την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου

Φαίνεται, πως έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει η «μάχη» στην πρωινή ζώνη, με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να επικρατεί της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή και της παρέας του.

Έτσι, χθες, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, το «Πρωινό» στο σύνολο σημείωσε 31,4% ενώ έφτασε να κάνει μέχρι και 39,1%. Από την απέναντι πλευρά, ο Μάρκος Σεφερλής αρκετές μονάδες πίσω τερμάτισε με 25,2%, ενώ το πιο υψηλό ποσοστό του δεν ξεπέρασε το 28,9%. Στο εμπορικό κοινό υπάρχουν αυξομειώσεις στα ποσοστά τηλεθέασης του Μάρκου Σεφερλή. Συγκεκριμένα χθες άγγιξε το 27,9%, ενώ ο Γιώργος

Λιάγκας τερμάτισε με 22,2%.Οι επίσημες μετρήσεις δείχνουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να κλείσει η ψαλίδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρωτιά της Παρασκευής που έφερε στο κανάλι και στα δύο κοινά αλλά και η πτώση που σημειώνει ο Μάρκος Σεφερλής στο εμπορικό κοινό.

Αργότερα, το «Ταμάμ» συγκέντρωσε, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, μέσο όρο στο γενικό σύνολο 22,9%, φτάνοντας μέχρι και το 27,1%, ενώ στο νεανικό κοινό συγκέντρωσε 28,1%, φτάνοντας μέχρι και το 31,8%.

Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο η «Δικαίωση» συγκέντρωσε μέσο όρο 25,4%, φτάνοντας μέχρι και το 27,6%, ενώ στο νεανικό κοινό συγκέντρωσε μέσο όρο 19,9%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 21,4%.

Ας δούμε τι ποσοστά τηλεθέασης συγκέντρωσαν χθες οι εκπομπές «Φ+Μ Live», «Όλα παίζουν», «Αυτά είναι» και «Chef στον αέρα». Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο, το “Φ+Μ Live” συγκέντρωσε μέσο όρο 14,5%, φτάνοντας μέχρι και το 17,7%, το «Όλα παίζουν» συγκέντρωσε μέσο όρο 14,2%, φτάνοντας μέχρι και το 17,3%. Όσον αφορά στο “Αυτά είναι” του ΣΚΑΪ, συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 6,5%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 10,2%, ενώ το “Chef στον Αέρα” συγκέντρωσε μέσο όρο 11,3%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 14,3%. Στο νεανικό κοινό 15-44, το “Όλα παίζουν” συγκέντρωσε μέσο όρο 18,4%, φτάνοντας μέχρι και το 21,9%, ενώ η εκπομπή του Star συγκέντρωσε 10,1%, με το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 12,1%. Η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη συγκέντρωσε στο νεανικό κοινό 6,8%, με το υψηλότερο τέταρτο να συγκεντρώνει 10,4%, ενώ η εκπομπή της Ελένης Ψυχούλη έκανε μέσο όρο 9,2%, φτάνοντας μέχρι και το 12,3%.

Το “Όλα μπιπ” προβλήθηκε και χθες το βράδυ από τον ΑΝΤ1. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκαν στο πλατό τον Βασίλη Κικίλια. Σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, στο γενικό σύνολο, το “Όλα μπιπ”, συγκέντρωσε μέσο όρο 21,7%, φτάνοντας μέχρι και το 24,6%. Όσον αφορά τώρα το νεανικό κοινό, η εκπομπή συγκέντρωσε μέσο όρο 24,4%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 27,7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα