Με Πράνιτς η αποστολή

Ο Ντάνιελ Πράνιτς ξεπέρασε την ίωση και βρίσκεται στην αποστολή για την Κρήτη και το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου πήρε και τους Κουτρουμπή και Σπυρόπουλο

Ο Κροάτης άσος ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση (έχασε τρία κιλά), αλλά την ξεπέρασε και πλέον είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου που λογικά θα τον κρατήσει στον πάγκο κι ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα θα αποφασίσει για την χρησιμοποίησή του.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού

επέστρεψαν, επίσης, οι Τάκης Σπυρόπουλος και Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ απόντες είναι οι γνωστοί Μλάντεν Πέτριτς, Εμίρ Μπαϊράμι και Τάσος Λαγός.

Η αποστολή του Τριφυλλιού αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Στην τελευταία προπόνηση στο Κορωπί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας, ενώ δόθηκε έμφαση στις στημένες φάσες. Πέτριτς και Μπαϊράμι έκαναν ατομικό, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Λαγός.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα