Με ιταλικό «σπρώξιμο» η Φενέρ 1-0 τον Ατρόμητο

Έχοντας και την βοήθεια του Ιταλού διαιτητή της αναμέτρησης, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 1-0 τον πολύ καλό Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε ουσιαστικό προβάδισμα πρόκρισης. Μάλιστα το γκολ της αναμέτρησης, το οποίο πέτυχε στο 90΄ο Φαν Πέρσι, έγινε καταφανέστατο φάουλ με σπρώξιμο του σκόρερ στον Μπιτόλο.

Ο Ατρόμητος πάλεψε απέναντι στην Φενέρ που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και αρκετές ευκαιρίες τις οποίες σταμάτησε ο εξαιρετικός

Γκορμπούνοφ, και προσπάθησε να πετύχει στις αντεπιθέσεις ένα γκολ που θα δημιουργούσε προβλήματα στους φιλοξενούμενους, που ήταν έτσι και αλλιώς το φαβορί για την πρόκριση.

Το 0-1 δίνει στην τουρκική ομάδα μεγάλο πλεονέκτημα για την πρόκριση, ενώ ο Ατρόμητος θα παλαίψει για ότι περισσότερο στην ρεβάνς που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

Διαιτητής: Ντ. Ορσάτο (Ιταλία)

Κίτρινες: Κανέρ

Ατρόμητος (Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ – Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο – Γοδόι, Ουσέρο – Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (85′ Λε Ταλέκ), Μαρσελίνιο – Ναπολεόνι.

Φενέρμπαχτσε (Περέιρα): Βολκάν – Οζμπαϊρακλί, Μπρούνο “Αλβες, Μπα, Γκιονούλ – Σόουζα, Μεϊρέλες (71′ Μεχμέτ Τοπάλ) – Ντιέγκο, Νάνι – Φερναντάο, Σο (79′ Φαν Πέρσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα