«Βαρδάρης» ο ΠΑΟΚ παρέσυρε με 5-0 την Μπρόντμπι

«Βαρδάρης» ο ΠΑΟΚ παρέσυρε στο πέρασμά του τους άτυχους Δανούς της Μπρόντμπι με μια εντυπωσιακή πεντάρα (5-0) και ουσιαστικά βρίσκεται και με τα δύο πόδια στους ομίλους του Europa League. Η ομάδα που Ιγκορ Τούντορ έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπρόντμπι. Κορυφαίος και σκόρερ ο

Μακ με τρία γκολ (17′, 80′, 82′), ενώ οι Πέλκας (36′) και Ροντρίγκες (51′), πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα του «Δικεφάλου», ο οποίος είχε και δοκάρια με τον Κάτσε, το πρώτο από φάουλ στο 22 και το δεύτερο σε εκτέλεση πέναλτι στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν όμορφο, γρήγορο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία των φιλοξενουμένων και βέβαια να πάνε στα αποδυτήρια με 3-0 υπέρ τους στο ημίχρονο, ενώ και στην επανάληψη ξεκίνησε με γκολ, βάζοντας «φωτιά» στην Τούμπα, που αποθέωνε τους «ασπρόμαυρους» για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν και για την αποτελεσματικότητά τους.

Διαιτητής: Μαγιένκο (Ισπανία)

Κίτρινες: Πέλκας, Κόστα, Μακ, Κάτσε – Ελμάντερ, Πίρι, Αγκερ

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ):Ολσεν, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Κίτσιου, Πέλκας (66’ Κ. Σαββίδης), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (84’ Κοροβέσης), Μακ, Ροντρίγκεζ (71’ Μυστακίδης), Τζιόλης

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ (Τόμας Φρανκ): Ρονόου, Αλμπρεχτσεν, Χολστ (42’ Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμισί, Αγκερ, Ορνσκόφ, Πίρι (75’ Νόργκρααντ) Πούκιμ, Ερικσον, Ελμάντερ (58’ Σβαρτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα