Με εξώδικο, η «Ελληνικό ΑΕ» διώχνει Κρητικούς και Ποντίους

Να εφαρμοστούν οι κείμενες διατάξεις και να αποχωρήσουν (μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου), από το χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, ζητά η Ελληνικό Α.Ε., με εξώδικο που έστειλε στον Ποντιακό και στον Κρητικό Σύλλογο Ελληνικού.

«Σας καλούμε να αποχωρήσετε από το ακίνητο και να μας παραδώσετε ελεύθερους προς χρήση όλους τους χώρους τους οποίους κατέχετε αυθαιρέτως στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και τους οποίους χρησιμοποιείτε χωρίς καμία τυπική σχέση (μισθωτήριο, παραχωρητήριο, κλπ» αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο.

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε «θέσεις μάχης» το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

και τους Συλλόγους, που δεν προτίθενται να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις. Ενωμένοι διεκδικούν την παραμονή τους στο χώρο και τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Για τον σκοπό αυτό, στις 13 Σεπτεμβρίου στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας σε γραφεία της Ελληνικό Α.Ε. εντός του πρώην αεροδρομίου, του Δήμου και των Συλλόγων από κοινού. Παράλληλα ετοιμάζεται μεγάλη συγκέντρωση στο γήπεδο μπέιζμπολ στις 29 Σεπτεμβρίου με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τα τμήματα των Ποντίων, Κρητικών και Ηπειρωτών Ελληνικού.

Πληροφορίες από: alternativelife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα