Με άμαξες, μπαλόνια και το «κάμπριο» του Πολάκη η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Γέμισε μπαλόνια ο ουρανός σήμερα το πρωί με τα πρόσωπα του Αλέξη Τσίπρα, του Ανδρέα Ξανθού, του Παύλου Πολάκη αλλά και του Νίκου Φίλη να εμφανίζονται ως Πινόκιο !

Η ΠΟΕΔΗΝ αλλά και εργαζόμενοι του ιατρικού κλάδου κατέβηκαν στους δρόμους ύστερα από τις καταγγελίες για την έλλειψη ασθενοφόρων, ιατρικού προσωπικού και την αδιαφορία της κυβέρνησης. Με δύο άμαξες,

ένα ανοιχτό αγροτικό με τίτλο «κάμπριο ΕΚΑΒ Πολάκη», μηχανές και ασθενοφόρα οι διαμαρτυρόμενοι με αφετηρία τα γραφεία του ΕΚΑΒ, κατευθύνθηκαν προς τα νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Σωτηρία» , προχώρησαν στα «Αλεξάνδρας» , «Ιπποκράτειο», «Αρεταίειο», ΝΜΤΣ, «Αιγινίτειο», και «Ευαγγελισμός» για να καταλήξουν στο Υπουργείο Υγείας. Οι αγανακτισμένοι εργαζόμενοι τοποθέτησαν ένα συρματόπλεγμα στην είσοδο του Υπουργείου και κρέμασαν πανό που γράφει «Ματώνουν το ΕΣΥ».

Η ΠΟΕΔΗΝ που είχε χαρακτηρίσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τον πρωθυπουργό «τρίο της συμφοράς» μιλά για κατάρρευση του ΕΣΥ με τα νοσοκομεία να έχουν 20.000 λιγότερους εργαζόμενους από το ξεκίνησα της οικονομικής καταστροφής της χώρας και τη χρηματοδότηση να αντιστοιχεί σε 350 εκατ. ευρώ λιγότερα από την περασμένη χρονιά. Με τις κινητοποιήσεις τους ζητούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, επαρκή χρηματοδότηση του χώρου υγείας αλλά και την είσπραξη των δεδουλευμένων τους.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από τη συγκέντρωση με αυτήν που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα ως δάσκαλο με μαθητές τον κ.Πολάκη αλλά και άλλους πολιτικούς, να ξεχωρίζει.

Δείτε video από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

Το άρθρο Με άμαξες, μπαλόνια και το «κάμπριο» του Πολάκη η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα